sâmbătă, 6 decembrie 2014

Tic-tac...tic-tac...


   Tic-tac...tic-tac...bate ceasul ne-ncetat...Ceasurile au fost, sunt si vor fi obiectele considerate "must have", deoarece sunt extrem de utile si sunt chic.
   Eu ador ceasurile colorate, simple, dar colorate; insa, la un barbat imi place sa vad la mana un ceas sobru. 
http://www.secundar.ro/ceasuri/ceasuri-dama/ceasuri-dama/ceas-alfex-5677806-gold-dial-amp-case-de-dama-5677806.html este sursa mea de inspiratie (in acest domeniu si nu numai)! In magazinul virtual este prezentata o gama atatde larga de ceasuri, incat este imposibil sa nu iti atraga atentia macar doua, trei modele; asezate frumos pe rafturi, ceasuri de la cele mai mici dimensiuni, pana la mari dimensiuni, uni, sobre ori viu colorate, cu diverse desene sau simple, cu aplicatii ori nu, asteapta cuminti sa fie alese de el...de clientul perfect.
Ceas Alfex 5659_753 Dressy Leather Quartz de DamaCeas Alfex 5648_695 Sport Black Analog Barbatesc Ceas Daniel Klein Premium 10331 de Dama     In cautarea articolului, se pot aplica filtre (marca, culoarea bratarii, forma carcasei, tipul mecanismului (automatic sau quart), provenienta mecanismului (elvetian ori japonez), culoarea cadranului, materialul bratarii, tipul geamului utilizat, rezistenta la apa). Fiecare produs in parte are o serie de specificatii (punctate clar); ceasurile beneficiaza de o perioada de garantie de 24 luni.
   In ceea ce priveste aspectul unui barbat, pe langa ceasul pe care il poarta, ma fascineaza si butonii (bijuterii masculine, cum le spun eu). Am descoperit pe Secundar.ro cateva modele foarte dragute:

Butoni Thomas Earnshaw Tourbillion ES-001-C3Butoni Tommy Hilfiger 2700050----->beneficiaza, desigur, si aceste articole de garantie de 24 luni.
Butoni Tommy Hilfiger 2700054Butonii sunt piesa de rezistenta a tinutei unui barbat, punandu-i in valoare hainele si scotand in evidenta un pic din personalitatea acestuia.
   Parfumul a fost, este si va fi mereu cel care va accentua personalitatea fiecaruia in parte; mereu mi-am pus intrebarea: "de ce acelasi parfum nu miroase la fel pe doua tipuri de piele diferite?"; desigur, raspunsul logic in stiu: datorita Ph-ului, insa, tot ma duce cu gandul la magie si consider aceasta transformare olfactiva extraordinara.
Guerlain Insolence 100 ml EDT de DamaPaco Rabanne Lady Million 80 ml EDP de Dama   Licori minunate, cu miros dulceag ori intepator, fresh, de fructe, flori, inchise in sticlute perfecte, de diferite forme, iti tenteaza privirea si mirosul. Specificatiile fiecarui produs in parte ajuta clientul in luarea deciziei, oferind informatii pretioase; in ceea ce priveste mirosul, aroma, sunt detaliate notele de baza, de varf si inima; toate articolele sunt 100% originale; de ce mentionez acest lucru? Deoarece din ce in cemai mai multe fake-uri invadeaza piata si e important ca, clientul sa fie informat corect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc