joi, 18 decembrie 2014

Cadouri cu suflet, pentru angajati


   Am inceput sa muncesc inca de pe bancile facultatii...m-am vazut singura intr-un oras imens (fata de localitatea natala), cazata intr-o camera de camin, nevoita sa ma descurc mai mult pe cont propriu; parintii imi asigurau, desigur, mancarea (asteptam cu nerabdare, alaturi de alti zeci de studenti ca mine, pachetul saptamanal); de vorbit la telefon, vorbeam foarte rar, caci aveam cartela pentru telefon public si imi numaram mereu minutele, pentru a-mi ajunge creditul toata luna. Ei bine, ambitioasa fiind si vazand ca fac fata cu brio cerintelor de la scoala, am decis ca e timpul sa ma angajez, pentru a-mi fi mai bine si a le usura, de ce nu, grijile parintilor.
   Zis si facut: mi-am luat un job part time, ca si casiera, la un supermarket din campus; dupa cateva luni, am avansat la full time. Eram fericita caci faceam ceea ce imi placea si in plus, ma simteam bine in pielea mea, caci reuseam sa ma intretin singura.
   Era totul perfect pana se apropiau sarbatorile (de iarna sau Paste)...atunci imi lipsea cu adevarat familia, casa, locul natal...nimic nu poate linisti sentimentele ce te incearca in astfel de momente, insa ele pot fi putin indulcite. Ei bine, pentru prima data in viata mea am primit un dar de la sefi...un cadou binevenit si neasteptat (era primul an in care lucram, nu stiam ca se ofera "prime" de Sarbatori). Tin minte si acum ce continea pachetul: o cutie cu lapte, un cozonac, un compot de ananas, o sampanie, o punga de faina, o punga de zahar, o sticla cu ulei (de am uitat ceva, sa nu fie cu suparare).
   Anul urmator am primit, ca si dar, un voucher in valoare de 50 lei (pentru cumparaturi in supermarket), iar al treilea an, tichete de masa cadou (100lei). An de an asteptam, emotionata ca un copil, surpriza de la firma.
   Au urmat alte job-uri, alte firme la care am lucrat cu drag; in ceea ce priveste  "atentia" oferita in perioada Sarbatorilor, aceasta a diferit de la o institutie la alta: unele nu daruiau nimic angajatilor, altele daruiau pachete cu dulciuri sau tichete valorice. Ce stiu eu, ca si angajat, e faptul ca, oricat de mica ar fi "surpriza", ea trebuie sa existe!
   Intamplator, am descoperit Karin Gifts, un magazin online ce iti pune la dispozitie o gama larga, diversificata de daruri, numai bune de oferit angajatilor si nu numai; o serie de cosuri cadou de sarbatori, care mai de care mai tentant, mai bogat, mai imbietor, isi asteapta cuminti, pe rafturile virtuale, beneficiarii. Toate articolele sunt selectate cu mare grija si asortate astfel incat sa bucure pe oricine (de la mic la mare).
 Respecta-ti angajatii, bucurandu-i de Sarbatori!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc