sâmbătă, 6 decembrie 2014

Sa ma uit in ochii tai


   In momentul in care intalnesti o persoana, primul lucru este sa te uiti in ochii ei, corect? Pastrand, in timpul conversatiei, contactul vizual, te exprimi altfel, reusind sa impartasesti ceea ce vrei; in plus, daca interlocutorul iti evita privirea, cautand sa se uite in alta parte, nu in ochii tai, se spune ca ascunde ceva sau...zic eu, e foarte timid sinu suporta sa fie privit in ochi :).
   Eu am caprui, insa mereu am fost fascinata de ochii albastri si verzi si iata ca imi dat sa vad minunatiile zilnic, deoarece sotul si baiatul au ochi albastri cand sunt fresh, iar cand sunt obositi, ochii isi schimba culoarea intr-un verde placut, iar fetita are niste ochisori de un albastru intens, curat. Mi-ar fi placut sa fiu si eu ca ei, insa ma resemnez si ma mandresc, cu ce am si, sunt multumita de faptul ca exista varianta de a purta lentile de contact.
    Basic Green | lentile de contact colorate verzi trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie)Glamour Aqua | lentile de contact colorate albastre trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie)Queen's Solitaire Light Blue | lentile de contact colorate albastre trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie)   Am fost intrebata de curand daca aceste lentile de contact nu dauneaza sanatatii...daca ele nu influenteaza negativ vederea. Se pare ca nu, deoarece sunt testate, dispun de certificatele de calitate si sunt avizate de Ministerul Sanatatii...si, da, au protectie UV; prin urmare, de vrei o schimbare, alege lentilele de contact.
   Lentilele de contact se gasesc intr-o varietate de culori si nuante si pot fi comandate foarte usor in mediul virtual; cele fara dioptrii sunt pe stoc si se livreaza foarte repede, iar cele cu dioptrii necesita comanda si sunt livrate in termen de 5-15 zile lucratoare.
   Fiecare articol are detaliata lista de caracteristici, ce vine in intampinarea clientului, cu toate detaliile necesare luarii hotararii de achizitie: raza de curbura, continutul de apa, diametru, producatorul, modelul, perioada de utilizare (care, de regula, este de 90 purtari) si, cel mai important, potrivirea (cateva recomandari). In magazinul de prezentare a lentilelor de contact sunt cateva imagini (in dreptul produselor) ce "exemplifica" transformarea, in functie de ten, de culoarea parului:
Glamour Aqua | lentile de contact colorate albastre trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie)Glamour Aqua | lentile de contact colorate albastre trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie)Glamour Aqua | lentile de contact colorate albastre trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie)Glamour Aqua | lentile de contact colorate albastre trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie)   Glamour Aqua este modelul preferat de mine si pe care l-as incerca :). Pana de curand eram reticenta in ceea ce priveste utilizarea lentilelor de contact, insa, informandu-ma corespunzator, am realizat ca ele iti ofera un confort absolut. O buna prietena foloseste lentile (ce-i drept, cu dioptrii, in locul ochelarilor) si este extrem de multumita :).
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc