miercuri, 3 decembrie 2014

Esti o Cenusareasa?


   Se apropie sarbatorile de iarna si, desi nu inteleg acest aspect, toti intram in panica si trebaluim prin casa, pentru a o lustrui. Pai...de ce doar de sarbatori? Nu e normal ca mereu toate sa fie curate si puse la locul lor? De ce inainte de Paste, Craciun, gospodinele se alerteaza si se spetesc, cu munca? In fine, nu cred ca voi afla vreodata, caci si eu intru in categoria asta, asa ca, o iau ca atare si trec peste...desi, clar, sunt revoltata si raman cu intrebarea: de ce?
   Nu de putine ori am gasit in cosul de rufe un morman imens de haine, ce necesitau urgent un refresh...nu de putine ori m-am enervat pe covorul cel mare si pufos ca a indraznit a se murdari si curatarea lui e extrem de neplacuta si anevoioasa...nu de putine ori am constatat ca pe pilota preferata au ramas pete de detergent de la ultima spalare ori ca sacoul cel nou s-a deteriorat, datorita procesului de curatare la care l-am supus...nu de putine ori m-am simtit ca o Cenusareasa.
   Mi-ar placea sa pot da de doua ori din nasuc, precum Samanta, si toate hainele sa fie curate, calcate si asezate in dulapuri si pe umerase, covoarele sa straluceasca de curatenie, iar lenjeriile sa-mi faca, cu ochiul...Desigur, acest lucru e doar un vis, dar acest vis poate deveni frumos, realizabil, apeland la o spalatorie profesionista, nu?
   Cel mai mult ma deranjeaza covoarele, ce sunt greu de curatat, necesitand timp, solutie de curatare, chef si spatiu; principalul avantaj al apelarii la o firma specializata este acela ca articolul este ridicat de acasa si predat tot la domiciliu, in cel mai scurt timp; in plus, lucrand cu produse de inalta calitate, covoarele sunt curatate in profunzimea fibrelor, fiind improspatate, dar pastrand totodata coloristica intensa si stralucirea.

Covor   Daca ai nevoie de ajutor in curatarea/calcarea perdelelor, bluzelor, fustelor, lenjeriilor, prosoapelor, a costumelor, haintelor de blana, a tuturor articolelor de imbracaminte, a covoarelor, mochetelor...precum si a pantofilor, gentilor, portofelelor...apeleaza cu incredere la Spalatoria ecologica! Geanta Rucsac Material TextilHaina Blana Sintetica - Ecologic Fur CoatDaca nu ai nevoie de ajutor si iti place sa te complaci in postura de Cenusareasa...iti dau un sfat: apeleaza la acest prieten si timpul (destinat activitatilor casnice) petrece-l frumos...citeste, plimba-te, relaxeaza-te!
   Exista posibilitatea achizitionarii de abonamente (reduceri la produsele din categorie, reducere la celelalte produse de pe site, un set de articole curatate/procesare gratuit, serviciu de urgenta fara cost suplimentar, etc) ce vin cu o serie de avantaje extrem de tentante, asa ca, de ce sa te chinui tu, cand te poti transforma intr-o regina?
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc