sâmbătă, 6 decembrie 2014

Mi-as dori sa merg aici


   Mi-a fost dat sa merg cu avionul, pentru prima data, acum 4 ani. Am avut mari emotii, caci nesiguranta si teama s-au instalat confortabil in inima mea; am cumparat o punga cu jeleuri (auzisem ca in momentul decolarii, din cauza presiunii, se infunda urechile si e bine sa mesteci ceva, pentru a nu avea neplaceri), m-am ajezat pe scaun, am ascultat cu mare atentie instructiunile insotitorului de bord (m-a fascinat tinuta si comportamentul insotitorilor, incat am gandit ca, daca eram copil sigur exclamam: "cand voi fi mare, vreau sa fiu ca tine"), mi-am pus centura si am asteptat apoi, cuminte, inceputul aventurii. Crezand ca avionul decoleaza deja (desi fusese anuntata o mica intarziere...dar eu nu am fost atenta), am desfacut pungacu dulciuri si am inceput sa rontai de zor, pentru a nu se infunda urechile. Dupa ce am terminat de savurat deliciile, hop, se anunta decolarea...am ras in hohote de "gafa" facuta, uitand de toata teama ce-mi era de zbor. 
   A fost o plimbare placuta...am admirat norii pufosi, mi-am imaginat tot felul de figurine (cum faceam in copilarie), am ascultat povestile de viata (ori din calatorii) ale persoanelor din jurul meu, m-am uitat dupa casute si localitati mici...mici....cat furnica.
   Biletele pentru primul meu zbor au fost achizitionate de la o agentie. Ulterior, am decoperit un site dedicat vacantelor, zborurilor, punand la dispozitia clientului o oferta larga de hoteluri, bilete de avion pentru diverse destinatii, croaziere, vacante, calatorii de afaceri.
  Mi-ar placea sa ma relaxez cateva zile in Grecia, pe insula Skiatos...in doar cateva click-uri am primit o oferta cese pliaza pe asteptarile mele; in ceea ce priveste transportul, ar fi de ales dintre: transport individual, calatoria cu avionul din Bucuresti sau din Timisoara; ca si perioada, ai de ales din intervalul mai-septembrie, iar sejurul poate fi de 7sau 14 nopti. Imediat ce finalizezi bifarea celor cinci aspecte (destinatie, locatie, transport, data, numarul de nopti), se afiseaza automat o lista de unitati cazare (disponibile in respectiva perioada), detaliate pana in cele mai mici amanunte (inclusiv imagini interior-exterior). In aceasta etapa se alege cu grija hotelul (in functie de preferinte), se bifeaza numarul de adulti si copii (eventual, tipul de camera/apartament) si...un ultim buton asteapta apoi sa fie accesat pentru a rezerva o vacanta de vis, presarata cu plimbari lungi, perioade de relaxare, distractie si voie buna.
   E atat de simplu sa iti planifici concediul, cu Bilete de avion ieftine, inclusiv zboruri low cost!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc