joi, 4 decembrie 2014

Surprinde-l pe Mos Craciun


   Surprinde-l pe Mos Craciun! Acesta este indemnul cald, de la SevenSins, un magazin ce straluceste datorita fetelor frumoase ce prezinta cu sarm articolele de lejerie intima ochioase, colorate sau uni, lucrate cu bun gust si rafinament.
https://www.sevensins.ro/promotii/campanie/586/   Pasind in magazin, esti intampinat de o multitudine de lenjerii de top, care mai decare mai provocatoare, mai tentanta. In functiede preferintele fiecaruia, poti opta pentru seturi uni, simple ori pentru costume incitante; materiale dantelate, cu floricele, fundite ori alte aplicatii, de o frumusete izbitoare, se "perinda" prin fata privitorului, incantandu-i ochii si inima. Eu, una, mi-as dori sa am in dulap daca nu toate produsele, macar jumatate, caci niciodata nu ai suficiente articole de lenjerie intima, in sensul ca te plictisesti repede si cauti mereu diversitate; e ca si cu pantofii sau posetele: sunt persoane ce se pot abtine sa nu isi cumpere, avand acasa o colectie impresionanta.
   Costumele de scolarita, asistenta, profesoara sexy, insotitoare ori de iepuras sunt printre preferintele tuturor; jucatul unui rol avand ca scop condimentarea vietii si distractia :).
BunnySchool PlaygirlNurse set   Si, de vei fi bolnav (doamne fereste sau...ajuta :))), nu-i asa ca ti-ar placea sa fii dadacit si alintat de o asemenea asistenta grijulie? Ei, nu...toti mintim frumos :)). Costumasul este alcatuit din bustiera transparenta, rochie, chilot, dresuri, boneta si desigur, piesa de rezistenta: stetoscopul. Ca si compozitie a materialului, acesta este alcatuit din poliester (90%) si elastan (un procent de 10%). Si iata si un indemn, ce m-a facut sa zambesc: "Castiga un voucher de 50 lei! Incarca o fotografie cu tine purtand Nurse set de la Chilirose si primesti garantat un voucher de 50 lei."; eu sunt de parere ca e foarte faina provocarea :).
    SevenSins a sarbatorit Bclack Friday cu mare fast, iar acum continua perioada reducerlor, oferind clientilor discount-uri mari de 40-60, chiar 70%, in functie de categoria de produse.
   In plus, in noul showroom din Str. Orzari nr. 3, Sector 2, gasesti o atmosfera relaxanta...e un sediu cald, primitor, dotat cu cabine de proba spatioase, in care esti consiliat (in vederea achizitionarii articolelor perfecte temperamentului, personalitatii clientului) de persoane profesioniste, cu o experienta in acest domeniu de apreciat. In acest cadru intim, clientii pot servi o cafea, pentru a se destinde si a se relaxa.
 SevenSins---> iti este prieten

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc