duminică, 7 decembrie 2014

Culoarea ochilor tai...


   Privesc, somnoroasa, in oglinda usor prafuita...vad un chip comun, sters...acelasi par lung, lipsit de stralucire, saten inchis, acelasi ten brazdat de vreme, aceeasi privire blanda, cu aceeasi ochi caprui (ochi caprui ca la pui, cum imi placea sa spun in copilarie...mereu mi-au placut ochii "colorati": "verzi ca la iezi" ori "albastri ca la broaste")...doar zambetul infloreste mereu, evidentiind optimismul ce izvoraste din sufletul meu tanar...mereu tanar...
   Simtind nevoia de socializare, mi-am sunat o foarte buna prietena si am convenit sa iesim la un suc. 
   I-am recunoscut mersul sprinten, ce intretaia parca multimea de oameni ce se plimba pe bulevard. Bucuroasa, am intetit pasul, pentru a o reintalni mai repede. M-am apropiat de ea, ne-am imbratisat lung, emotionate (nu ne mai vazusem de 3-4 luni, datorita programului ei incarcat de la serviciu si a "profesiei" mele solicitante, de mama cu norma intreaga :)). 
- Ce frumoasa esti! exclam fericita
- Multumesc...se balbai ea, usor derutata (deoarece ne stiam de foarte mult timp...sa tot fie 10 ani...si niciodata nu ne-am complimentat; exceptie facand situatiile in care mergeam la shopping si probam ceva, ca apoi sa ne cerem parerea una alteia).
- Esti schimbata, ce ai facut? Ce e schimbat la tine? eram putin confuza, caci, desi era ea, prietena mea cea draga, ceva era modificat si nu imi dadeam seama ce. Te-ai tuns? Ai cercei noi? 
   A zambit larg, apoi a inceput sa rada zgomotos.
- Poate e din cauza ochilor, imi raspunse amuzata.
- Ochii? Ce au ochii tai?
- Sunt verzi, spuse scurt.
 Vivid Green | lentile de contact colorate verzi trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie)  Intr-adevar, avea ochi verzi...de un verde placut, patrunzator, ravasitor...Eu o stiam cu ochi albastri (o culoare stearsa, ce batea spre maro in momentul in care era obosita). Am intrebat cum de s-a hotarat sa faca astfel de schimbari si de unde a achizitionat lentilele. Mi-a povestit, pe larg, toate detaliile, punctand vizual, prin deschiderea magazinul virtual (direct de pe telefon). Mi-a spus ca i-a fost recomandat Lensa de catre o colega de serviciu (colega ce si-a achizitionat lentile cu dioptrii, pentru a renunta la ochelari). Ea si-a cumparat 3 tipuri de lentile colorate, pentru a-si pigmenta viata si, de ce nu, pentru a-si accesoriza tinutele adoptate si machiajul utilizat. Si-a cumparat lentile negre, verzi si portocalii. 
-  De ce tocmai portocalii? intreb nedumerita.
- Doar stii ca ador provocarile si imi place sa provoc...Eram curioasa cum mi-ar sta cu aceasta culoare...le folosesc mai mult in club; atrag multe priviri; intentionez sa imi iau si roz, sunt chic. Mi-a raspuns deschis, zambind frumos. Mi-a explicat apoi cum a ales coloristica lentilelor si am aflat ca, la fiecare categorie in parte, exista o serie de specificatii (ale produsului), printre care si recomandare de utilizare; ea a cautat strict la articolele ce se pliaza perfect pe ochii deschisi la culoare. Am inteles faptul ca lentilele de contact nu trebuie folosite in timpul somnului si  ca trebuie puse intr-o solutie de intretinere.
   M-a fascinat prietena mea si voi raspunde provocarii de a purta si eu lentile de contact pentru a provoca, la randul meu :). E distractiv, placut si, pentru persoanele cu probleme de vedere, o solutie de a renunta la ochelari.
Lensa.ro - Magazin online lentile de contact  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc