joi, 4 decembrie 2014

Economisesc timp, cumparand online


   Acum multi ani, faceam toate cumparaturile din magazinele fizice; mai ales in aceasta perioada, petreceam si cate o saptamana (mergeam de dimineata pana seara, strabateam tot orasul in lung si in lat-aveam un traseu destul de bine stabilit, pe cartiere, insa nu de putine ori  m-am abatut de la drum, caci, ma reintorceam dupa un articol care imi atrasese atentia, la magazinul x...sa numai spun de oboseala, frig, stres si foarte mult timp pierdut).
   Acum, prefer sa fac shopping online (in ceea ce priveste hainele, articolele de incaltaminte, jucariile, articolele pentru dotarea masinii, produsede uz casnic etc), cu exceptia produselor alimentare; mi-am pastrat aceasta placere, pentru a iesi din casa :).
Jucarii   In ceea ce priveste jucariile pentru cei doi pitici si nu numai (caci familia e numeroasa), ador sa caut pe rafturile virtuale noi si noi tentatii, sa compar rapid caracteristicile si preturile, sa le adaug apoi in cos si sa astept cumintica telefonul curierului. Cand mergeam intr-un magazin fizic ce comercializa astfel de produse, era o adevarata aventura si testare a nervilor: stateam cel putin 45minute printre raioane, eram urmarita de angajati si chestionata (desi eu stiam clar: daca imi place ceva cumpar; nu eram setata pe un obiect anume), de mergeam si cu copiii, iesea zarva mare si se ajungea la suparari (caci ei si-ar dori de toate)...
   Acum, ma relaxez facand shopping (fara stres, fara nervi)...cercetez pe indelete articolele, fara a fi secondata si in plus, ma decid repede (avand toate informatiile puse la dispozitie), deci timpul economisit il folosesc jucandu-ma cu copiii sau facand anumite activitati casnice.
   Fie amplasate in casa, fie afara, fie la un spatiu de joaca...casutele pentru copii sunt si vor fi o atractie incontestabila pentru micuti. Sunt jucaria perfecta, deoarece e pe masura inaltimii lor, deci se simt, clar, importanti, se pot juca in felurite moduri: inauntru pot gati, pot sta la un ceai,la o prajitura, pot juca jocuri de societate, ascunsi de adulti ori pot pune in miscare diferite scenete sau pot transforta casuta in magazin si isi dezvolta abilitatile de negociere si luare a deciziilor.
 Casuta cu pridvor - Front Porch PlayhouseSP794100   In ceea ce priveste articolele marca Disney, cu personaje inspirate din lumea magica a desenelor animate...sunt preferatele tuturor copiilor; ce copil nu si-ar dori un ghiozdanel cu personajul preferat, un recipient pentru apa/ceai, pentru gradinita sau pentru plimbarile lungi in parc ori un set de figurine haios?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc