miercuri, 3 decembrie 2014

Dezumidificatorul-o necesitate, nu un moft


   Acum cativa ani ne-am mutat intr-o casa, ce functioneaza pe portiuni...sunt camere in care este foarte multa umezeala, iar in altele aerul este foarte uscat (datorita incalzirii sobei). Un bun prieten mi-a recomandat sa utilizez un dezumidificator, insa, nu prea stiu in ce consta...ce poate face acest aparat, asa ca am inceput sa ma documentez.
   Iata ce informatii am gasit:
- dezumidificatorul mentine un aer curat in casa, inlaturand aparitia mucegaiului, a umiditatii (se stie ca umiditatea excesiva influenteaza in mod negativ organismul)
- usuca rapid articolele de imbracaminte si nu numai (adio miros urat, de statut, datorita uscarii incete a acestora)
- un dezumidificator poate scoate pana la 30litri de vapori de apa din aer, pe zi
- reduce condensul (de exemplu, in bucatarie, imediat se abureau geamurile...mobila se deterioreaza de la umiditate)
- reduce praful (are un filtru).
   In alegerea corecta a unui dezumidificator casnic, un factor important il are suprafata ce necesita "protejata", spatiul in care acesta va functiona, pentru asigurarea unei activitati optime si rezultate excelente.
   De exemplu, pentru bucataria noastra...ce are pana in 15mp, perfect arfi acest model:

Dezumidificator TTK 31 EDezumidificator TTK 31 E- are o capacitate maxima de dezumidificare de 12l/zi, comanda electronica; este un aparat silentios, ce mentine umiditatea corecta/normala a incaperii, in mod automat; are lumina de semnalizare a rezervorului de apa (capacitatea acestuia este de 1.6l).
   Transportul este gratuit pentru majoritatea produselor.
   Folosind un dezumidificator, spui adio umiditatii, respiri aer curat, te simti cu adevarat bine!
   Iata, de exemplu, acest model este destinat spatiilor mari, de maxim 95mp:
Dezumidificator TTK 120 EDezumidificator TTK 120 E- are o capacitate de dezumidificare de 30l/zi si debit aer de 340mc/h; functia SuperDry accelereaza uscarea tesaturilor.
   Deoarece, cum am spus la inceput, am si camere cu un aer foarte uscat (mai ales iarna, cand functioneaza soba), util ar fi un umidificator pentru a mentine nivelul de umiditate intre 45-55%. E bine stiut ca aerul uscat influenteaza negativ organismul, slabindu-l, fiind predispus la boli.
 Umidificator si Purificator MeacoMist DeluxeUmidificator si Purificator MeacoMist Deluxe-> pentru siguranta si confortul familiei, este recomandata utilizarea unui astfel de produs; este umidificator si purificator cu abur rece sau cald, silentios (prin urmare, poate functiona si noaptea), are difuzor de aroma, 2 filtre ce au rolul de protectie impotriva calcarului.
   Sanatatea este prioritate a vietii! Ai grija de ea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc