luni, 1 decembrie 2014

Cum impacam munca cu...curatenia?


   Sunt dependenta de calculator si de internet, recunosc si ma mandresc, cu asta :)) ! Anul trecut, a inceput sa faca probleme batranul computer...mergea foarte incet...paginile se deschideau greu, dadea diferite erori exact cand iti era lumea mai draga, in ciuda update-urilor facute pe parcursul anilor; asa ca, am decis inlocuirea lui cu un altul mai tanar, mai performant, mai agil. Si, cum acest lucru se intampla prin luna noiembrie, i-am scris lui Mos Craciun o draguta scrisoare, adaugand la final rugamintea de a ma ajuta sa-mi indeplinesc micuta dorinta...Nu visam eu ca ea sa se indeplineasca, insa, am zis...de ce sa nu incerc?
   Si iata ca in apropierea Sarbatorilor, a sunat un curier la usa si mi-a oferit cadoul mult dorit. Yuhu! Mare bucurie a fost, atunci...am devenit prieteni de nedespartit inca de la prima atingere (tastare) si zi de zi ori noapte de noapte (cand am insomnii sau proiecte de finalizat) imi tine de urat si ma ajuta.
   Si, cum asa e omul...de fiecare data vrea mai mult si mai mult...acum imi doresc inca un prieten care sa se alature "job-ului" si activitatii mele si care sa imi ofere acea libertate/ flexibilitate de care am nevoie. Prin urmare...anul acesta nu indraznesc sa-i mai scriu Mosului, ci imi caut singura tovarasul: un laptop pe care sa il deschid din pat (mai ales acum, iarna, cand e atat de frig, de nu-ti vine sa scoti nasul de la caldurica si sa te dai jos din patul pufos), pe care sa il plimb in micile mele calatorii...

Laptop second hand Dell E6410 i5-520M 2.4GHz 4GB DDR3 160GB HDD Sata RW 14.1inch Tastatura IluminataLaptop second hand Dell E6410 i5-520M 2.4GHz 4GB DDR3 160GB HDD Sata RW 14.1inch Tastatura Iluminata---> in urma search-urilor pe internet, am gasit un laptop Dell E6410 i5-520M, 4.2GHz, 4GB, DDR3, 160GB HDD Sata RW 14.1inch; eu as spune ca are o configuratie ce se pliaza pe asteptarile si necesitatile mele. In plus, are autonomie mare de functionare, Wi-fi si tastatura este iluminata.
   Si, daca tot indraznesc a visa ca il voi tine in brate...ar trebui sa ma gandesc si la...oups? Cine va face de acum curatenie in casa, daca eu voi munci mai mult decat pana acum?
   Iata ca am gasit si solutia:
VAX Carpet cleaner FLOORMATE V120-130 750W RefurbishedVAX Carpet cleaner FLOORMATE V120-130 750W Refurbished---->Vax Carpet cleaner Floormate este varianta optima (pentru mine) pentru mentinerea podelelor curate (aspira/spala); pe langa faptul ca e un foarte bun aspirator umed/uscat, spala pe jos...are si puterea de a aspira lichide :). E un produs cu un design frumos, usor de utilizat si depozitat. Ei, nu, nu face munca singur, insa, cu siguranta, folosindu-l, voi reusi sa injumatatesc timpul alocat curateniei, deci...imi ramane mai mult timp pentru hobby :).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc