duminică, 7 decembrie 2014

Cadoul perfect de Sarbatori


   Se apropie cu pasi repezi mult asteptatele Sarbatori de iarna, cele pline de veselie, daruri si voie buna. Goana dupa cadouri a inceput, ca in fiecare an, mai tarziu...caci mereu las cumparaturile pe ultima suta de metri, desi mereu incerc sa ma "impulsionez" de a le pregati din timp; poate, ca si motiv principal, ar fi faptul ca prefer sa aflu de la fiecare persoana in parte ce si-ar dori sa primeasca, pentru ca surpriza din pachet sa fie pe masura asteptarilor; si, desigur, acest lucru necesita timp si discretie.
   ...Am ajuns la un ultim cadou...si acesta este dedicat unei persoane speciale din viata mea. Am aflat, cu greu, ca isi doreste sa primeasca o sticla de Feteasca neagra, preferata lui; de curand are o noua pasiune: colectioneaza sticle cu bauturi alese :). Ei bine, o data ideea prinsa, am purces in cautarea darului perfect; cunostinte prea multe in domeniu nu am, insa ma bazez pe intuitie si pe informatiile gasite in mediul virtual. Prefer mediul online, deoarece e mai comod si in plus nu intervine vocea vanzatorului (din magazinul fizic), pentru a te influenta sa cumperi ceva ce doreste el sa vanda, nu ce vrei tu de fapt (sunt, desigur, si persoane ce isi spun parerea sincera in ceea ce priveste produsele comercializate, recomandand frumos, insa majoritatea au un anumit target si atunci nu te poti baza pe recomandarile facute).
   Am rasfoit cu atentie paginile frumos ilustrate si detaliate si am gasit cadoul perfect:
 Vin Selectii AUTENTIC ROSU ROMANESC -Prince Stirbey, Senator Wine, Casa Isarescu, Domeniile Urlati, Corcova, Lacerta--> o selectie reusita de vinuri romanesti, ce cuprinde: Prince Stirbey, Senator Wine, Casa Isarescu, Domeniile Urlati, Corcova si Lacerta; soiurile de struguri procesate sunt: Novac, Babeasca Neagra, Negru de Dragasani, Feteasca Neagra. Alaturi de acest dar, as pune o mica surpriza: 
 Set SAH CADOU 3 piese - Desfacator + Dop + Picurator Metalic---> un set de sah, la prima vedere, care insa contine atat piesele de joc si tabla, cat si un desfacator, un picurator si un dop; este un cadou minunat, daruit cu mare drag unei persoane pasionate atat de sah, cat si de bauturi romanesti, alese cu bun gust.
   Acum, ca am ales si ultimul cadou "savuros", pot veni Sarbatorile! Va fi casa plina de oameni cu suflet mare, daruri alese, mese imbelsugate si voie buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc