luni, 1 decembrie 2014

Ne imbracam/incaltam online


   Am revizuit zilele trecute dulapurile copiilor, pentru a vedea ce hainute le mai vine, care le-au ramas mici...pentru a face o lista cu ce mai trebuie achizitionat pentru acest sezon: malete, hanorace, geci.
   In momentul in care cercetezi teancurile de haine (atat a strumfilor, cat si a adultilor), constati ca jumatate...daca nu chiar mai mult, sunt achizitionate online. Si de unde, daca nu de pe Miniprix? De ce tocmai acest magazin vitual? Deoarece l-am descoperit (intamplator) acum 7ani (pe atunci cautam hainute pentru femei insarcinate) si, datorita faptului ca au preturi foarte bune si produse calitative, am ramas loiala; prin urmare, nu este sezon in care sa nu inaintez cate o comanda, doua trei...ori personal, ori prin intermediul surorii (la noi, toata familia se imbraca/ incalta de la Miniprix si cand facem o comanda, o facem:))).
   Raportul calitate/pret si seriozitatea de care au dat dovada, de-a lungul anilor, au clasat firma in topul preferintelor noastre. Imi place magazinul online, deoarece pot naviga foarte usor pe el (sunt unele anevoios de lucrat), deoarece poti selecta varsta, categoria, subcategoria, culoarea (de ai preferinte in acest sens), nivelul de pret etc.
   De exemplu, iata ce bluzite dragute (pentru fetita mea) am gasit din doar doua click-uri:

 ---> imi place ca majoritatea articolelor sunt din bumbac (sau un bun procent din aceasta fibra, ceea ce e super).
   Suntem si fani Kenvelo, asa ca ne-am bucurat enorm in momentul in care am vazut sectiunea dedicata acestui brand.
---> o gama larga de articole pentru barbati si femei este prezentata frumos pe rafturile virtuale, asteptandu-si stapanii :)
   Este atat de comod sa faci achizitii online (stand confortabil in fotoliul preferat, cu o cana de ceai ori cafea in mana, cercetand linistit si comparand materiale, modele, preturi, culori) incat...nici nu mai stiu de cand nu am mai facut un "maraton" fortat prin magazinele fizice; imi amintesc cum, in momentul in care era necesara cumpararea unui articol vestimentar sau incaltaminte, porneam intr-o calatorie....la inceput vesela, apoi devenea obositoare...prin magazine...Acum prefer cumparaturile online, pastrandu-mi zambetul pe buze, relaxata fiind ca a doua ori a treia zi vine curierul la usa, pentru a-mi livra "noutatile" solicitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc