joi, 14 august 2014

Valvoi sau aranjat?


   Niciodata nu mi-a placut si nu am avut rabdarea necesara pentru a-mi aranja parul precum mi-as fi dorit, desi as fi putut de multe ori sa ii acord atentie macar 5minute in plus, fata de...simplul gest: pasti-pasti, cu degetele rasfirate printre fire (pentru a descalci eventualele incaierari) si gata, la drum...
   In copilarie aveam parul lung...il spalam, il periam cu grija si cam atat...il impleteam repejor in coada pentru a nu se incalci, a nu-mi fi cald si a nu se ingrasa (imi spunea mereu mama sa nu il mai mangai atat, ca devine unsuros). Ingrijirea parului este foarte importanta atat pentru sanatatea firului si a pielii capului, cat si a frumusetii exterioare, a prezentei ca persoana, ca individ.
   Un alt mit pe care il consider spulberat, acum, mare fiind, este acela ca, daca utilizezi uscatorul de par, firele incep sa cada ori/si se spicuiesc la varfuri; din contra, folosit in limita bunului simt, te ajuta la intretinerea podoabei capilare; acum, bineinteles, conteaza si ce produse folosesti, caci nu toate iti garanteaza succesul.
Philips  Uscător Pro 2300 W HPS920Philips  Airstyler Perie Dynamic Volume HP8654    Uscatorul de par Pro oferit de Philips, gratie concentratorului Style & Protect inovator, ce impiedica supraincalzirea parului, garanteaza o uscare rapida, fara a deteriora firul de par, iar peria Dynamic Volume iti este prietena buna si profesionista, in ceea ce priveste crearea diferitelor stiluri, pastrand frumusetea parului (moliciunea, stralucirea); placile ceramice confera mai multa stralucire parului, iar peria rotunda adauga volum, in timp ce cea retractabila asigura o coafare perfecta, fara "incalceli" de fire.
   Doar cateva minute de rasfat si parul tau arata superb; ingrijit corespunzator, acesta iti da un plus de incredere in propria persoana...in plus, atrage priviri :). Si, cum noua, femeilor, ne place acest lucru (sa fim apreciate, admirate, intrebate care e secretul), nu ne ramane decat sa apelam la profesionistii pe care-i detinem.
 Mai mult stil, mai putina deteriorare - garanteaza Philips!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc