marți, 12 august 2014

Cum poti castiga o excursie la Disneyland, cu Vittel :)

   Eram o mica si visatoare fetita cu ochii mari, caprui, curiosi, patrunzatori...priveam, zambind, la televizorul alb-negru (aparusera si color, dar putini erau cei "privilegiati"-noi ne multumeam cu cel vechi, in doua culori (nonculori)) o reclama cu...paradisul copiilor: erau multi copii veseli, inconjurati de indragitele personaje de desene animate si din carti si de foarte multe jucarii si dulciuri...astfel de reclame (organizarea de excursii la Disneyland) se difuzau doar pe anumite posturi tv...hihi, ce agitatie era in casa, mereu, dupa ce a aparut televiziunea prin cablu...noi nu aveam nevoie de zeci de programe...ei, nu...fie vorba intre noi, cine nu isi doreste sa leneveasca in pat cu telecomanda in mana, butonand la nesfarsit? Ei bine, noi nu puteam comuta cele 3 programe decat din buton...insa, pentru a putea urmari alte posturi, am apelat la o furculita, pe care am bagat-o in tv (in mufa) si tinea rol de antena, astfel ca, puteam vedea posturile ce rulau la vecini...supararea venea in momentul in care vizionam ceva dragut si ei schimbau programul...dar, ne trecea repede, caci alte tentatii apareau imediat. In ceea ce priveste reclama Disneyland...o, da! Aceasta o vedeam intotdeauna in intregime! Nu avea cum sa nu placa vecinilor!
  ...Imi sopteam adesea..."cand voi creste mare si voi avea bani, voi merge acolo...trebuie"...pana atunci, insa, in fiecare duminica, cand mergeam in oras, la plimbare, cu familia, ma opream la singura agentie Lotto din oras si trageam plina de speranta un loz (poate-poate nu voi fi nevoita sa astept sa cresc, pentru a-mi implini visul)...ii rupeam repede capatul, apoi incet, il tuguiam, ma uitam pe furis, cu coada ochiului in crapatura...si in final, dupa acest joc, il deschideam larg si constatam de cele mai multe ori ca e...NECASTIGATOR.
   Atunci, majoritatea copiilor ramaneau doar cu visatul...azi, insa, sunt nenumarate oportunitati de a implini un astfel de vis frumos; trebuie doar sa incerci! Iata una tare simpatica, ce imbina frumos utilul cu placutul :): necesitatea de hidratare cu premii fabuloase!
   Vittel poate indeplini un vis - al unui copil, al unui adult...a unei familii intregi, caci da, Vittel daruieste o excursie de neuitat (un weekend (3 zile, 2 nopti), pentru 2 adulti si 1 copil (cu varsta pana in 12 ani), avand incluse: transportul, cazarea la hotel de 3 stele, pensiune completa, acces o zi in Disneyland Park, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxe aeroport), in campania  GASEȘTE COMOARA DE PE STICLELE VITTEL : O EXCURSIE LA Disneyland PENTRU TOATA FAMILIA (5 iunie – 31 august 2014)!
  In plus,  sunt oferite si 13 premii hidratante, ce constau in ap pentru tot restul anului, respectiv cate 108 sticle de Vittel de 1l, iar de pe site, participantii pot descarca wallpaperul cu personaje Disney, sabloane de colorat, forme de coronite si alte surprize dragute. 
   Pasii de urmat, pentru a participa la promotie, sunt simpli:
- cumperi apa Vittel Disney (cu cod promo)
- te hidratezi (pentru a te simti bine si a te mentine sanatos)
- introduci codul in sectiunea speciala, de pe site
- continui sa te hidratezi, asteptand extragerea castigatorilor, din data de 1 septembrie :).
Simplu, nu?
vittel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc