Treceți la conținutul principal

Cardurile...cum se fac?


   E bine stiut si vazut ca marile companii utilizeaza carduri; acestea sunt realizate (pentru a fi inmanate angajatilor si clientilor, spre utilizare) prin folosirea unor imprimante speciale.
   Acestea sunt de mai multe tipuri, cu diferite setari, in functie de tipul de card ce se doreste a se confectiona (carduri de proximitate, magnetice, smart carduri, carduri standard); in functie de elementele de securitate dorite (holograma, holokote flex, holokote personalizat, standard, ultraviolet); exista imprimante cu alimentare automata, manuala sau combinata (automata si manuala), cu posibilitatea de imprimare: dubla fata sau simpla fata, cu un volum de imprimare redus, mediu ori mediu spre mare (in functie de necesitatile clientului).
   Cea mai simpla si accesibila solutie de imprimare a cardurilor si cartelelor este Magicard PRONTO; aceasta, desi poate fi achizitionata la un pret redus, garanteaza calitatea produselor: o imprimare a cardurilor ireprosabila, de exceptie, asemeni celor realizate cu ajutorul echipamentelor speciale semi-profesionale sau profesionale. Desi alimentarea este una manuala, Pronto asigura fara probleme o productie de 300-500 carduri pe luna.
    Echipamentul are un design modern, e compact si usor de transportat in zona in care se doreste imprimarea de carduri, legitimatii sau ecusoane; sistemul de anticopiere al cardurilor, Holokote este disponibil in 4 modele, iar  optiunea de imprimare pe carduri reinscriptibile este oferita gratuit (se poate face o astfel de imprimare-stergere-reimprimare de pana la 500 de ori); viteza de imprimare a unui text, logo ori a unui cod de bare este de doar 7 secunde. In plus: "este singurul brand de imprimante de pe piata din Romania, cu absolut toate elementele complet localizate in limba Romana: driver, software de actualizare, manual, software de tiparire.", ceea ce este super.
    Foarte utile, necesare noii ori vechii achizitii, sunt trusele de curatare ( ce contin 5-10carduri de curatare si un creion de curatare cap imprimanta) pentru igienizarea imprimantei, pentru a-i asigura o "viata" indelungata, lipsita de evenimente.
Printcard Systems

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

6 motive de a merge la Phoenicia Holiday Resort

Mult asteptata vacanta a venit cu pasi marunti si pleaca cu pasi repezi, lasand in inimile noastre amintiri frumoase...Acum un an am pasit pentru intaia oara pragul resortului Phoenicia, emotionati si nerabdatori sa-l descoperim, avand deja multe informatii culese de pe generosul Google (desigur, incluzand pagina oficiala a Phoeniciei). O vreme ploioasa, mohorata, ne-a insotit pana acolo...apoi (a doua zi) a iesit soarele, ce ne-a rasfatat intregul sejur, contribuind la "cladirea" unei vacante de neuitat. Plecand spre casa ne-am promis ca vom reveni si iata ca anul acesta am avut, iar, ocazia de a aduna amintiri minunate (datorita echipei, careia ii multumesc). Am regasit acelasi resort frumos (vizibil imbunatatit), bogat in activitati, plin de oameni calzi, zambitori, dispusi sa-ti indrume pasii spre fericire si relaxare. Ne-a insotit si de aceasta data o ploaie generoasa, care, insa, s-a dovedit a fi cu noroc, deoarece au urmat clipe de neuitat. Desi sunt nenumarate mo…

Primesti gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse si servicii!!!!

Primesti gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse si servicii!!!

BUZZStore este o agentie de marketing ce functioneaza asa cum ne place noua, consumatorilor, facilitand testarea de produse si servicii; se adreseaza tuturor celor ce doresc sa aiba produse/servicii de calitate; pentru a intra in comunitate, trebuie sa iti faci un cont aici , dupa care sa urmaresti campaniile in desfasurare si sa te inscrii la ele, in functie de preferintele tale. O data inscris, vei primi acasa GRATUIT produsul, il vei testa, ulterior fiind necesar un feedback-parerea ta sincera cu bune si rele despre acel produs, pentru un sondaj" final corect ( parerea ta conteaza pentru dezvoltatorii de produse si servicii), ce va reliefa faptul ca e ok conceput acel produs ori ca trebuie aduse imbunatatiri, pentru a se ridica la asteptarile consumatorului.    Fii lider de opinie in grupul tau.- inscrie-te, primeste coletul, testeaza si impartaseste experienta prietenilor, adu-le argumente pro s…

Filmul serii

PREZINTA:
   O productie perfecta!
   In rolurile principale:
- fierul de calcat cu generator de abur - masa de calcat Easy8
   In rolurile secundare:
-  refill anytime - generatorul de abur ProVelocity - 2 mins - calc clean reminder - non-stick - 3*precision tip - talpa ceramica. - Shoulder Wing - XL - cos pentru depozitare - siguranta.
   Show time!    Rochia cea rosie, timida, incepu sa tremure...se auzea un fosnet...tare...mai tare...tot mai puternic...se uita cu coada ochiului, pierduta de spaima (oare cine o fi acolo?)...intr-o clipa o lumina puternica o orbi si o voce grava saluta politicoasa: - Buna tuturor! Eu sunt Fierul de calcat cu generator de abur GC6615/20, pe scurt, agent 6615. Am venit cu ganduri pasnice...pentru a va face frumoase...cine indrazneste sa vina primul la salon? Hai, cu putin curaj va rog, garantam rasfat total si stergerea din memorie a "sifonului"! Ea este asistenta mea (aratand mandru spre o minunatie masa de calcat): Easy8.    Nici nu a te…