duminică, 17 august 2014

Cardurile...cum se fac?


   E bine stiut si vazut ca marile companii utilizeaza carduri; acestea sunt realizate (pentru a fi inmanate angajatilor si clientilor, spre utilizare) prin folosirea unor imprimante speciale.
   Acestea sunt de mai multe tipuri, cu diferite setari, in functie de tipul de card ce se doreste a se confectiona (carduri de proximitate, magnetice, smart carduri, carduri standard); in functie de elementele de securitate dorite (holograma, holokote flex, holokote personalizat, standard, ultraviolet); exista imprimante cu alimentare automata, manuala sau combinata (automata si manuala), cu posibilitatea de imprimare: dubla fata sau simpla fata, cu un volum de imprimare redus, mediu ori mediu spre mare (in functie de necesitatile clientului).
   Cea mai simpla si accesibila solutie de imprimare a cardurilor si cartelelor este Magicard PRONTO; aceasta, desi poate fi achizitionata la un pret redus, garanteaza calitatea produselor: o imprimare a cardurilor ireprosabila, de exceptie, asemeni celor realizate cu ajutorul echipamentelor speciale semi-profesionale sau profesionale. Desi alimentarea este una manuala, Pronto asigura fara probleme o productie de 300-500 carduri pe luna.
    Echipamentul are un design modern, e compact si usor de transportat in zona in care se doreste imprimarea de carduri, legitimatii sau ecusoane; sistemul de anticopiere al cardurilor, Holokote este disponibil in 4 modele, iar  optiunea de imprimare pe carduri reinscriptibile este oferita gratuit (se poate face o astfel de imprimare-stergere-reimprimare de pana la 500 de ori); viteza de imprimare a unui text, logo ori a unui cod de bare este de doar 7 secunde. In plus: "este singurul brand de imprimante de pe piata din Romania, cu absolut toate elementele complet localizate in limba Romana: driver, software de actualizare, manual, software de tiparire.", ceea ce este super.
    Foarte utile, necesare noii ori vechii achizitii, sunt trusele de curatare ( ce contin 5-10carduri de curatare si un creion de curatare cap imprimanta) pentru igienizarea imprimantei, pentru a-i asigura o "viata" indelungata, lipsita de evenimente.
Printcard Systems

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc