miercuri, 13 august 2014

Petrecerea copilului


   Acum trei ani, vazand la desene animate cat de distractiv este pentru copii (si, recunosc, si pentru adulti e fun), am decis ca, la petrecerea data cu ocazia aniversarii, sa ii fac o surpriza baietelului, oferindu-i o pinata.
   Ghidata de un tutorial gasit in mediul online, am creat o pinata simpla, rotunda, impodobita cu hartie creponata de diferite culori si umpluta cu jeleuri diverse (dulciurile preferate ale strumfului) si mici baloane. A facut senzatie pinata astfel conceputa, producand mare veselie in randul invitatilor si, desigur, al sarbatoritului, care, pe rand, au lovit cu sat cu bata de baseball din dotare, sperand fiecare, in doborarea "namilei" surpriza.
   Urmatorul an, nu a mai fost creata ca si "cireasa de pe tort", caci baietelul a solicitat o pinata in forma de casuta...grea incercare, dar fiindca imi plac provocarile, am reusit sa fac si acest model. Anul acesta a fost si mai dificil, dorindu-si un calut plin de dulciuri; insa, si de aceasta data am dus la bun sfarsit proiectul, spre bucuria si amuzamentul tuturor. Prezenta unei Pinata la petrecerile aniversare a devenit un must have in familia noastra.
   Se apropie ziua strumfului nostru cu pasi repezi si deja ma gandesc...oare ce isi va dori in acest an, la frumoasa varsta de 6anisori? Avand acum si un bebe, nu voi avea timp sa creez un personaj, asa ca am cautat si am gasit o varianta simpla de a organiza petrecerea...doar la un click distanta se afla Pinata dorita, impreuna cu articolele necesare distractiei. Stiindu-l pe copil fan inrait Jack din Tara de Nicaieri, cu siguranta va vrea sa aiba anul acesta o Pinata in forma de cufar sau...poate, in forma de pirat fioros.
Pinata sub forma unui Cufar de PiratiPinata sub forma unui pirat fiorosDaca opteaza pentru un astfel de model, trebuie musai sa aiba o tinuta adecvata, asa ca, fara a sta pe ganduri, voi comanda un costum, pentru a-i face o megasurpriza :); iar pentru o atmosfera vesela, vom impodobi camera cu baloane colorate.

Sa inceapa petrecerea!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc