joi, 14 august 2014

La drum sau...acasa


   Masina, pentru mine, este ca a doua casa, mai ales de cand ne-am marit familia cu cei doi copii si un catelus: mereu trebuie aspirata, lustruita...permanent e necesara strangerea diferitelor obiecte imprastiate si a jucariilor strumfilor, reparate ori inlocuite articolele din dotare, precum volanul ori clapita la torpedou.
   Zambesc si acum, facand haz de necaz, amintindu-mi de cum s-a "rupt" volanul: era baietelul nostru mic, sa fi avut 6-7luni (perioada in care copilul testeaza totul cu gura si momentul in care apar primii dintisori)...faceam o deplasare catre bunici si, fiind lung drumul, am decis sa facem o mica pauza, de dezmortit. Zis si facut, doar ca strumful era contra noastra, agitandu-se, plangand, tipand...pentru a-l linisti, tati l-a luat in brate, in fata, la volan, pentru a-i distrage atentia de la necaz si a-l potoli; a cercetat el cat a cercetat, curios, cu ochii mari, apoi s-a repezit la volan si hap! l-a muscat cu putere, rupand zdravan buretele.
    In ceea ce priveste husele...o, acestea au cel mai mult de suferit (se murdaresc extrem de usor: doua-trei drumuri cu copiii si gata, sunt bune de cosmetizat, de spalat; in plus, datorita actiunilor oarecum "violente" -tras, intins, zgariat etc, se rup relativ usor, necesitand o noua achizitie). In ceea ce priveste acest aspect, pe mine personal nu ma deranjeaza, deoarece imi place sa-i cumpar straie noi, plictisindu-ma repede de aceeasi culoare sau model.
 Am "ochit" cateva modele cu care mi-ar placea sa imbrac scaunele masinii (apropos, o cheama Babe :)):
SET HUSE SCAUN PREMIUM LUX - ROSUSET HUSE SCAUN STYLESET HUSE SCAUN LIGHT - GRI

   Acestea le-am descoperit pe Hanora, unde, cercetand cu atentie oferta, am constat ca au o gama larga de produse (nu doar pentru dotarea auto): cosmetice, jucarii, camere de supraveghere, tigari electronice, produse pentru timpul liber (diferite modele de briceag, lanterne, foarfeca multifunctionala), articole medicale, produse necesare unei case inteligente, precum senzori de temperatura, prize inteligente, senzor de inundatie,  etc.
   Prapastioasa (precauta) fiind din fire, caci mereu cand plec de-acasa (chiar si pentru scurt timp) verific absolut tot (prize, apa, curent, televizoare, fier de calcat, gaz) de cel putin 2 ori, mi-a atras atentia in acest magazin virtual unitatea centrala Smart Home, ce imi pare extrem de utila.
Unitate centrala - Smart Home 2 hanora.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc