duminică, 17 august 2014

Rechizite online


   Iata un impuls vesel de a intra, cel putin pentru a-ti hrani curiozitatea, in PointShop, un magazin online tare simpatic, pus pe picioare de profesionisti si coordonat de persoane pline de haz, prompte, ce constientizeaza faptul ca "timpul inseamna bani", venind in intampinarea clientilor cu oferte imbatabile, garantand livrarea imediata si, desigur, garantand calitatea.
    Ce comercializeaza firma? Simplu: ofera consumabile (produse necesare atat la birou, cat si acasa...atat acasa cat si la scoala ori gradinita) din categoriile:
- birotica (instrumente de scris, accesorii birou, articole pentru organizare si arhivare, precum si produse pentru prezentare-magneti, panouri, flipchart, folii etc.)
- papetarie (hartie si produse din hartie)
- IT&C (electronice si calculatoare, echipamente de birou, medii de stocare, periferice si accesorii)
- rechizite (acuarele, lipici, pixuri, creioane etc)
- curatenie (produse pentru curatenie-odorizant camera, sapun, servetele etc, articole protocol-pahare, linguri, cafea, apa etc.).
   Se apropie cu pasi grabiti luna septembrie, cand toti copiii pasesc iar pragurile gradinitelor si scolilor, dornici de noi aventuri intelectuale si desigur, nerabdatori de a socializa iar cu prietenii, colegii, de care au stat despartiti o vara intreaga plina de aventuri.
   Inca de acum, incepe forfota...goana dupa rechizite si cele necesare noului an de studiu. Toate lanturile de magazine se "bat" in preturi, in oferte, in gama de produse...oamenii se imbulzesc, cumparand tot si nimic, captivati de tentatiile aparente...persoanele care au inteles ca tehnologia e benefica, salvand timp, bani si nervi, fac shopping online, comod, simplu, civilizat. Poti spune: "da, dar in ceea ce priveste cumparaturile pentru scoala, copilul decide"..."da, si? E simplu: va asezati impreuna pe canapea, pe fotolii sau direct pe covor (cum va este mai comod) si, in timp ce savurati un suc ori lapticul de seara sau rontaiti ceva bun, click-uiti usor printre rafturile virtuale, alegand produsele preferate/necesare. Nu-i asa ca pare distractiv? Si este, incearca!
   In plus, nu ai cum sa treci cu vederea "prezenta" colectivului ce se afla in spatele acestei "lumi" virtuale, care te binedispune pe loc :).

http://www.pointshop.ro/content/4-echipa-pointshop

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc