duminică, 17 august 2014

Epilarea definitiva...o solutie


   Cine nu are, sa nu isi doreasca ori...sa fie curios: "oare cum e?"; am cunoscut si persoane ce nu au pic de par in plus pe corp (fata de cel capilar, desigur :)), putine ce-i drept, dar exista astfel de oameni fericiti, zic eu. Restul de 90% (e un procent asa, dupa parerea mea, nu dupa un studiu in prealabil) se confrunta cu pilozitate corporala si aproximativ 75% se ingrijesc de "disparitia" lui, apeland la diverse metode: ceara clasica, ceara pe baza de zahar sau/miere (din comert sau home made), epilator electric, aparate de ras etc.
   Din perioada adolescentei pana acum, am incercat toate metodele...nu m-am "indragostit" de nici una, ce-i drept, deoarece toate sunt neprietenoase si anevoios de "aplicat"; anul trecut am vazut prezentarea unui epilator cu lumina pulsata IPL; mi s-a parut interesant si tentant, asa ca, am inceput sa urmaresc reactiile persoanelor ce au testat produsul, feedback-ul, pentru a analiza "la rece" daca este o solutie buna sau nu.
    Silkn SensEpil epilator cu lumina pulsata IPL   Silkn SensEpil epilator cu lumina pulsata IPL          Silkn SensEpil epilator cu lumina pulsata IPL promite o experienta unica, facandu-te sa uiti de celelalte metode de epilare...Epilarea definitiva cu lumina pulsata este realizata pe principiul fotoepilarii selective - energia luminoasa este utilizata in indepartarea firului de par cu un fascicul optic; epilatorul este extrtem de usor de utilizat, rezultatele se vad imediat, lipsa durerii transforma procedeul epilarii intr-o placere, iar tratamentele sunt rapide; de exemplu, suprafata acoperita de un impuls este de 6cm patrati, viteza de incarcare este de o secunda, ceea ce inseamna ca...tratamentul aplicat unei axile este de aproximativ un minut, iar timpul necesar epilarii picioarelor...doar 25 minute. Super, nu?
   Epilatorul IPL Silk'n Sensepil are inclus un cartus pentru 750 impulsuri, dupa consumarea lui, fiind posibila achizitionarea unuia nou. Echipamentul are un senzor de siguranta: impulsul luminos se realizeaza doar in momentul contactului cu pielea; in plus, are incorporat un senzor pentru piele inchisa la culoare, ce nu permite declansarea impulsului.
   La ce sa te astepti, in timpul tratamentului:
- o lumina puternica, nedaunatoare, insa; nu e necesara o protectie speciala a ochilor;
- zgomotul ventilatorului (in momentul racirii) e asemanator unui uscator de par;
- sunet pop la fiecare impuls (simultan cu flash-ul de lumina se aude un sunet subtil, nederanjant);
- presiune moderata a aplicatorului;
- caldura si furnicaturile sunt normale, in timpul tratamentului; important este ca nu e vorba de durere, ci doar de putin disconfort.
   Pe mine, sincer, ma tenteaza sa incerc aceasta metoda de epilare definitiva, tu ai incerca? Sau...ai incercat deja? Cum este?

   Acest epilator IPL este in deplina conformitate cu cerintele de baza ale Directivei Consiliului European 89/336/EEC şi 73/23/EEC, amendate prin Directiva 93/68/EEC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc