Treceți la conținutul principal

Ceasul primei intalniri


   Era o zi frumoasa,linistita, de vara; alerga, grabita fiind, spre locul de intalnire stabilit pe internet; asa il cunoscuse...intamplator...navigand agale in mediul virtual, a ei barca s-a lovit de a lui si, de la un simplu si timid salut, au ajuns la conversatii lungi, interminabile, in care vrutele si nevrutele fac intotdeauna casa buna.
   Ea, studenta in anul I la Medicina (proaspata absolventa de liceu), timida, firava, el - un tanar antreprenor ce si-a cladit un...inceput de viitor, cum ii place lui sa spuna.
   Nici unul dintre ei nu a crezut in prieteniile izvorate din online, insa, se pare ca soarta a vrut sa le dea o lectie si, pornind de la o nevinovata joaca, iata ajunsi acum la o prima intalnire fata in fata (impropriu spus, ca inca nu s-au vazut...nici macar in poze - caci nici unul dintre cei doi nu a avut intentia macar de a face acest pas). Pentru a se recunoaste, au stabilit asa: locul de intalnire - Teiul lui Eminescu, ora 19 fix; el a specificat: "ma vei recunoaste...ma uit foarte des la ceas"; atat...acum urmau sa se vada, sa se cunoasca cu adevarat.
   Emotionata, isi aseza mereu pliurile rochitei bleu, preferata ei...apoi, deranjata de un carliont jucaus, a inceput sa il "depene" pe deget, apoi sa il aseze dupa ureche...nelinistita, se ridica hotarata sa plece...ezita...isi spuse "cred ca are un motiv intemeiat" si se aseza iar, bataind din picior de nerabdare. Un copil arunca un disc la picioarele ei...se apleca usor, il ridica si il oferi zambind. "Ce frumos e sa fii copil", isi sopti.
 Vezi fotografia  Trecuse aproape o ora...gata, a decis ca e momentul sa se indrepte spre casa..."nu a venit...stiam eu ca nu va veni, ce a fost in mintea mea?" se dojenea in gand; fastacita de situatie, se ridica brusc, lovind cu spatele un tanar ce se uita la ceas...3-2-1..."Buna, eu sunt Matei...Ioana?" ii zambi intinzand mana spre fata. Aceasta, suparata, rabufni reprosandu-i ca a intarziat o ora. Matei a inceput sa rada:"fix o ora, spui?".
...........................
   Au trecut ani frumosi de atunci si mereu Ioana cu Matei rad in hohote de "patania" primei intalniri, cand fata nu si-a fixat ceasul (in acea noapte se schimbase ora) si a mers la locul stabilit cu o ora inainte, dojenindu-l apoi pe el ca a intarziat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Filmul serii

PREZINTA:
   O productie perfecta!
   In rolurile principale:
- fierul de calcat cu generator de abur - masa de calcat Easy8
   In rolurile secundare:
-  refill anytime - generatorul de abur ProVelocity - 2 mins - calc clean reminder - non-stick - 3*precision tip - talpa ceramica. - Shoulder Wing - XL - cos pentru depozitare - siguranta.
   Show time!    Rochia cea rosie, timida, incepu sa tremure...se auzea un fosnet...tare...mai tare...tot mai puternic...se uita cu coada ochiului, pierduta de spaima (oare cine o fi acolo?)...intr-o clipa o lumina puternica o orbi si o voce grava saluta politicoasa: - Buna tuturor! Eu sunt Fierul de calcat cu generator de abur GC6615/20, pe scurt, agent 6615. Am venit cu ganduri pasnice...pentru a va face frumoase...cine indrazneste sa vina primul la salon? Hai, cu putin curaj va rog, garantam rasfat total si stergerea din memorie a "sifonului"! Ea este asistenta mea (aratand mandru spre o minunatie masa de calcat): Easy8.    Nici nu a te…

Rasfatul tenului meu

Buna dimineata, viata! Buna dimineata, soare! Buna dimineata, ten fericit!    Pana de curand, ma luptam cu urmatoarea situatie, incercand sa gasesc o solutie multumitoare: tenul meu, in perioada rece si in momentele de trecere brusca de la o temperatura la alta, suferea (si acum sufera, dar detaliez imediat ce am descoperit) foarte mult (vizibil si ingrijorator, atat pentru mine, cat si pentru cei din jur - prietenii imi stiau problema, insa ceilalti imi atrageau atentia ca e necesar sa o rezolv, nestiind ca lupta mea e zilnica), prezentand zone uscate (cruste, de cele mai multe ori) si roseata.     Ani intregi am incercat foarte multe creme, dintre cele mai renumite si mai scumpe, crezand ca sunt si bune; la recomandarea unui medic dermatolog, m-am oprit la una singura: Ivatherm pentru ten sensibil, uscat; ce pot spune este ca o foloseam de doua, trei ori pe zi, iar rezultatul era multumitor (peste noapte, insa, tenul se deshidrata si dimineata o incepeam trista, insistand, cu ca…

Primesti gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse si servicii!!!!

Primesti gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse si servicii!!!

BUZZStore este o agentie de marketing ce functioneaza asa cum ne place noua, consumatorilor, facilitand testarea de produse si servicii; se adreseaza tuturor celor ce doresc sa aiba produse/servicii de calitate; pentru a intra in comunitate, trebuie sa iti faci un cont aici , dupa care sa urmaresti campaniile in desfasurare si sa te inscrii la ele, in functie de preferintele tale. O data inscris, vei primi acasa GRATUIT produsul, il vei testa, ulterior fiind necesar un feedback-parerea ta sincera cu bune si rele despre acel produs, pentru un sondaj" final corect ( parerea ta conteaza pentru dezvoltatorii de produse si servicii), ce va reliefa faptul ca e ok conceput acel produs ori ca trebuie aduse imbunatatiri, pentru a se ridica la asteptarile consumatorului.    Fii lider de opinie in grupul tau.- inscrie-te, primeste coletul, testeaza si impartaseste experienta prietenilor, adu-le argumente pro s…