vineri, 15 august 2014

Tocmai livreaza GRATUIT


   Cine nu a vazut, inca, simpatica reclama televizata ce are ca scop "avertizarea" clientilor: livrarea este gratuita, nu e necesara nici o plata suplimentara; trebuie achitata doar suma ce reprezinta contravaloarea produsului achizitionat. Multi clienti (in general), printre care si eu, recunosc, renunta de multe ori la a comanda articole din magazinele virtuale, deoarece trebuie sa plateasca suplimentar transportul (daca nu se atinge o anumita suma de plata-limita). Tocmai.ro vine in intampinarea clientilor, oferindu-le cadou suma ce ar fi trebuit sa o achite pentru deplasare/transfer - lucru de apreciat si deloc de neglijat:).
   Ati auzit "povestile" de genul: "am comandat un telefon si am primit un sapun"? Ei bine, Tocmai.ro s-a gandit si la siguranta clientului, asa ca, acesta din urma e rugat sa verifice continutul coletului in prezenta agentului de la firma de curierat colaboratoare, pentru preintimpinarea si evitarea eventualelor neplaceri privind discordanta dintre ce s-a comandat si ce s-a livrat; astfel, atat vanzatorul cat si cumparatorul au garantia calitatii si corectitudinii, a seriozitatii.
   Acestea fiind spuse, sa vad daca gasesc in shop un ventilator (nu sunt adepta folosirii indelungate, drept pentru care prefer unul uzat si decent ca pret) si un aragaz (cel pe care il folosesc acum are 7 ani si, deja cad piese una cate una...cat de curand ma voi reintoarce la gatitul la resou, ca in studentie). Din doua click-uri, iata:
ventilator ufesa de camera - la un pret foarte bun, zic eu, de doar 55lei. Imi place ca filtrarea produselor in functie de nume, categorie, localitate, stare, pret se face extrem de usor, sistemul fiind foarte bine gandit si pus la punct. E, si uite cum, cautand un aragaz la pret acceptabil, am dat peste oferta hota+aragaz, la pretul de doar 400lei; eu zic ca ar fi o achizitie reusita.
Hota de bucatarie si aragazHota de bucatarie si aragaz
    Si, cum la filtrare apare si optiunea "oferte/cereri", mi-am amintit ca am cateva articole pentru bebelusi (un tarc, premergatorul, o pompa si un carusel simpatic), pe care nu le mai utilizez si ar fi bine sa pun anunturi...cine stie, poate cineva le cauta:).


  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc