miercuri, 13 august 2014

Masinute electrice pentru copii


   - Tati, cum faci sa porneasca masina?
  - Tati, de ce tii asa mainile pe volan si...ce e cu batul acela (schimbatorul de viteze)?
   - Tati, de ce se aprind beculetele?
   - Tati, cum opresti masina?
  - Tatiiii, pot sa conduc eu? Te rog, te rog, te rooooooog....e vocea baietelului nostru, curios si dornic de a fi...mare, pentru a putea face ce face tati :). E dorinta si speranta oricarui copil, in general, de a conduce, de a avea controlul unui vehicul.
   Cand eram noi copii, ne multumeam cu o bucata de lemn sculptata putin, pentru a avea o forma (sezut si un mic volan)...si, daca parintii ori bunicii o si vopseau in diferite culori vesele...bucuria era mare si distractia garantata, luindu-ne la intrecere, facand curse inchipuite.
   Acum, generatiile de strumfi se pot bucura de masinute adevarate, create special pentru ei, dotate cu pedala de acceleratie, centuri de siguranta, telecomanda, roata de rezerva, mufa mp3 si buton pentru volum...ba chiar si faruri functionale. Ce copil nu si-ar dori o astfel de minunatie? Baietelul nostru isi doreste o masinuta electrica de cand avea 2 anisori...din pacate, nu i-am cumparat inca, una, insa, este pe lista de prioritati. Iar gama de produse este atat de larga, de diversificata, incat iti este greu sa te opresti la un singur model:).
Masinuta electrica transport copii Mini Beige 118Ducati Hypermotard -PEG PEREGOMasinuta electrica copii Speed Red 
    Magazinul de masinute e prima oprire (si, cu siguranta, singura, caci este imposibil sa nu gasesti un produs pe placul tau, oricat de dificil te consideri ca si client), daca vrei sa achizitionezi o minunatie pe 2, 3 sau 4 roti :). Pasind vioi pragul virtual, esti intampinat de o suita vesela de culori, marci, cu o multitudine tentanta de dotari. Este universul copiilor, cum ar spune baietelul meu. Un pont pentru parintii, bunicii, matusile/unchii sau prietenii ce doresc sa cumpere o masinuta electrica: sa aleaga 3-4 modele pe care sa i le prezinte copilului (in caz ca nu e vorba de o surpriza si doresc sa aleaga impreuna), caci, daca vede strumful toate modelele, greu se va putea decide...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc