joi, 23 octombrie 2014

Testeaza gratuit produse !


   Iata cu ce veste a venit azi BUZZStore:

   In curand incepem o noua campanie in cadrul careia vom testa produse cu valoare de peste 850 lei! Daca nu ai inca un cont de BUZZer te poti inscrie aici!

Ne despart doar cateva zile de o noua provocare si, se pare, este vorba de un produs de inalta tehnologie...Hm, sunt extrem de curioasa...oare ce o fi? Eu una, abia astept sa aflu despre ce e vorba, sa completez chestionarul si sa astept rezultatul! Important este ca am contul facut :)

Sa facem Buzz, zic!

Actualizare: sa fie...testarea statiilor de calcat Philips?

Devin-o buzzer!

Update 27.10.2014    Dupa-amiaza incepe noua campanie de testare! Tu te-ai inscris?

5 comentarii:

 1. am cont de mult facut la ei ,nu am avut norocul macar odata sa fiu aleasa si sunt dezamagita total nu mai cred la sansa ..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De ce? Eu spun sa nu renunti; eu sunt foarte multumita, am participat la trei campanii pana acum; in plus, am primit si tichete cadou :)

   Ștergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. cateva dovezi rapide: http://zambeste-blue65.blogspot.ro/search?q=buzzstore http://zambeste-blue65.blogspot.ro/2014/06/testeaza-gratuit-si-esti-rasplatit.html

  RăspundețiȘtergere
 4. MOD DE A FACE BANI
  vino in echipa noastra, cu perseverenta vei avansa si iti vei crea mai apoi propria ta echipa! nu te costa nimic! inscrie-te pe link-ul:
  http://www.maildirect.ro/inregistrare/c2b0b70d5793c3e0d5e348028b10262b

  RăspundețiȘtergere

Multumesc