joi, 9 octombrie 2014

Saaaaa vinaaaa...Maria Sa iPhone 6!


   Pasionatii tehnologiei sunt cu adevarat fericiti, caci QuickMobile vine in intampinarea nerabdarii lor, in ceea ce priveste satisfacerea curiozitatii: cum e iPhone 6? se ridica la inaltele asteptari? prin lansarea acestuia o data cu celelalte tari "de faza" :)) hihi, referire fac la faptul ca QuickMobile bifeaza Romania pe "harta lansarilor mondiale" ale noului iPhone 6, ceea ce e uau.
  
    iphone 6 quickmobile 1  Pentru cei care nu s-au inghesuit politicos pentru a comanda una bucata iPhone6 smecher, ii intampin cu o veste buna si o provocare...asa, pe seara...extrem de tentanta :). Cristi, in colaborare cu QuickMobile, va face fericit pe unul dintre curiosii ce va intra aici si va raspunde mai mult decat scolareste intrebarilor :). Ei, si desigur, sortii vor alege cu cap. Eu am participat, caci, cine stie ce a trecut Mos Craciun pe lista cu nazbatii a doamnei Vio...poate o cadoriseste cu un hot iPhone6, pentru a-i intineri sufletul ...hihi, mare bucurie ar fi pe mine, dar mai ales pe...stiu eu cine.
   Astea fiind spuse, eu zic...tic-tac...tic-tac...cine vrea, sa se grabeasca, caci mai sunt fix 4ore, dupa matematica mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc