marți, 14 octombrie 2014

Imi doresc sa fiu..."om span"


   ...In studentie, am avut placerea de a cunoaste o persoana care mi-a devenit apoi colega de camera si buna prietena, ce nu avea nici un fel de problema ce ar fi necesitat..."epilata", caci: "eu sunt om span", imi spunea ea mereu razand, intrebandu-ma apoi, curioasa: "tu ce zici, sunt rea? Se spune ca omul span e rau"...Ne amuzam mereu pe aceasta tema :); pentru mine era ceva nou: nu credeam ca exista si astfel de oameni (care nu au pe corp par nedorit) si, sincera sa fiu, eram invidioasa pe pielea ei "vesnic" fina; caci, cine nu ar fi? 
   Dar nu, astea sunt mici exceptii in lumea asta mare...in general, noi, femeile, trebuie sa ne torturam corpul mai bland ori mai putin bland pentru a avea macar pentru o zi, doua, trei, 2 saptamani sau o luna (in functie de metoda folosita) pielea catifelata...ca de bebelus, pentru a ne simti fresh din cap pana in picioare si...invers. Pe langa durerea suportata, mai intervin si factorii: timp, cost, stres.
   De-a lungul timpului am testat numeroase "metode" si instrumente de epilare; am inceput cu lama...si am constatat, desigur, ca nu e o metoda eficienta decat pentru barbati, am experimentat ceara refolosibila, apoi ceara de unica folosinta si nu am simtit decat durere (in plus, ramaneau picatele de ceara, pe care cu greu reuseam sa le dezlipesc de pe corp), a urmat ceara din zahar (preparata cu mare grija de mine) si am fost placut surprinsa de rezultate (pielea era mult mai fina, iar surplusul il dizolvam repede in apa), dar neajunsul era timpul si...sansele mari de a ma arde; ulterior am facut cunostinta cu epilatorul electric, care, din nefericire, in loc sa-mi transforme picioarele de zana in picioare de craiasa, imi transforma picioarele in...picioare buboase :(, caci, in urma epilarii, isi fac aparitia mii de bubite rosii pe piele (aceasta fiind extrem de sensibila). Scriind aceste randuri, realizez cat de repede evolueaza tehnologia...in doar cativa ani, am trecut prin toate aceste "etape" si inca nu am atins punctul culminant...Iata "tinta" spre care tind si spre care ma indrept:


       --> e revolutionarul epilator Silkn Glide pentru epilare definitiva, ce bucura deja multe femei si...barbati :). Este vorba de un aparat micut, ce face minuni, intr-un timp record (de la 2minute pana la 12minute, in functie de portiunea epilata), se pare; este primul epilator cu lumina pulsata; datele tehnice nu m-au interesat si, chiar daca le-am citit, nu le voi detalia, caci important pentru noi este REZULTATUL, nu? Eu, una, nu vreau sa fiu inginer (desi o diploma ma da de gol:))), ci "om span" :).

Articol scris, privindu-ma critic in oglinda, pentru SuperBlog2014!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc