marți, 7 octombrie 2014

O portie de sanatate, va rog!


   Aseara m-am culcat zambind, stiind ca urmeaza o zi speciala...in miez de noapte, un vis ce ma intruchipa vizitand un medic (am visat ca doctorul mi-a dat tratament pentru raceala, fara a ma consulta) mi-a spulberat linistea...dimineata, la ora la care de obicei sunt fresh, sarind de bucurie ca incepe o noua zi, topaind spre bucatarie pentru a prepara cafeaua, m-am simtit amortita, cu o durere ingrozitoare de cap, cu gatul inflamat. 
   Mi-am amintit brusc, ca urasc toamna, iubesc zapada iernii, dar urasc frigul si urasc, clar, microbii, virozele...De cand ma stiu, de cum incepe toamna, gatul reactioneaza urat, inversunandu-se sa fie contra fericirii mele, caci, da, vrei nu vrei, sanatatea iti dicteaza viata, nu familia, nu banii, cum s-ar crede. 
   Iar sanatatea o poti intretine, e drept, insa inconstienta ori delasarea ori speranta ca "anul acesta va fi mai bine) si-au pus amprenta iar in sufletul meu. Uf, si e atat de simplu sa administrezi familiei si tie un supliment care sa intensifice apararea imunitara...O buna prietena, ce m-a sunat de dimineata, speriindu-se de vocea stinsa, mi-a recomandat Septilin, un "produs minune", cum ii spune ea, de la Himalaya.
   Am facut, desigur, cercetari si am constatat ca se gaseste in doua variante (tablete si sirop):
Septilin Tablete- acesta poate fi administrat copiilor de peste 6 ani si adultilor; 
Septilin Sirop- siropul il pot utiliza atat eu, cat si intreaga familie; in primul rand e destinat copiilor de la 6luni, si apoi, e si mai usorde administrat; ambele produse  contribuie la intarirea sistemului imunitar, reduce inflamatiile, asigura o recuperare rapida.

   Tu, cititorule, ai utilizat sau utilizezi Septilin? Daca da, care este parerea personala despre acest produs, daca nu, la ce alt "produs minune" apelezi in perioada rece a anului? Raspunde sincer si poti primi un voucher de 50 euro, pentru achizitionarea produselor preferate Himalaya.

Un comentariu:

  1. Am folosit Septilin atat eu, cat si copiii mei! E un supliment de nelipsit trusa de medicamente a fiecarei familii!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc