sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Cumperi inteligent   Intr-o lume haotica, in care timpul zboara, preferintele noastre sunt mereu altele, necesitatile schimbatoare...am descoperit o oaza de liniste...Cati dintre noi nu ne confruntam cu urmatoarea situatie:
- E ziua mamei, ce sa ii iau cadou?
- Ce i-ar placea pritenei mele...?
- Are nevoie de ceva? Ce sa-i ofer cadou?
- Oare are aparat foto? Sau mai bine sa ii iau un telefon performant?
- As vrea sa ii iau ceva, dar sa ma incadrez in aceasta suma...
store-gutschein-hinweis
   Va suna cunoscut nu? Eu mereu am aceasta problema: e dificil sa decizi ce e mai bun, mai frumos, mai util...plus stresul : "Oare ii va placea?", "Oare ii este necesar obiectul?", "Il va purta?" etc...Pentru a evita neplacerile si suspansul, am decis sa schimb radical tactica, astfel ca am inceput sa caut solutii si iata ce varianta draguta am gasit:
   Lyoness iti ofera posibilitatea de a achizitiona bonuri valorice cadou (alternative: bon valoric de cumparaturi si bon valoric de fidelitate), cu o valoare cuprinsa intre 43lei si 4300lei; avantajul principal este ca acestea se pot achizitiona in orice zi la orice ora, online si pot fi utilizate imediat, iar ca termen, valabilitatea este de 2ani. Eu zic ca e super! Daruiesti cu drag, beneficiezi de avantajele Lyoness si toate lumea e fericita!
 In plus, prin programul Auto Cashback pot primi in fiecare luna, automat, bonuri valorice originale, bonuri valorice de cumparaturi Lyoness si de Cashback. E necesara parcurgerea celor 3pasi, si stai relaxat: e simplu, practic si avantajos.
Cashback CardPartea frumoasa a programului este ca in cont se intoarce un procent de pana la 2% din cumparaturile efectuate, suma ce creste continuu, ca apoi sa se vireze in contul bancar privat al membrului Lyoness; in plus, daca vrei sa recomanzi prietenilor, ai bonusuri pentru gestul tau:).
   
 Lyoness e alegerea inteligenta, ce nu poate da gres!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc