duminică, 24 noiembrie 2013

Competitie artistica pentru copii   Imi amintesc, cu drag si dor, de copilarie..eram o fetita maruntica, inimoasa, ambitioasa si extrem de talentata la desen...sau cel putin eram laudata mereu de colegi, profesori, parinti de reusitele mele artistice; acum nu stiu cum e in scoli, insa atunci, cele mai bune lucrari erau expuse frumos pe scara profesorilor, pentru a fi admirate indelung...si, nu stiu cum reuseam, dar intotdeauna aveam un desen doua ce stateau tantose pe perete. Imi placeau provocarile si adoram sa dau frau liber imaginatiei, schitand nenumarate imagini, peisaje, obiecte...ori monstri.
   Copii talentati au fost, sunt si vor fi...insa, foarte multi nu reusesc sa iasa in fata prin creatiile lor, datorita nesansei, neinformarii sau dezinformarii ori alte motive mai mult sau mai putin intemeiate. 
   Intentionez sa imi inscriu strumful (are doar 5 anisori) in competitia dedicata copiilor Dream Car Art Contest ; este un concurs de desen organizat de Toyota, ce are ca tema Deseneaza masina visurilor tale.      
   Copiii sunt invitati sa dea frau liber imaginatiei si sa puna pe hartie ideile legate de: cum ar arata masina viitorului, ce ar vrea/placea sa conduca cand va fi mare...
   Perioada concursului este 15 Noiembrie 2013 – 15 Martie 2014; competitia se realizeaza pe categorii de varsta (copii sub 8ani, intre 8-11ani, 12-15ani), premiile sunt tentante, si, in plus, primii 3 clasati din fiecare categorie de varsta vor fi inscrisi in etapa internationala, ce se va desfasura in august 2014.
   E un proiect putin cunoscut de copii, parinti, educatori, profesori...asa ca, va invit sa impartasim tuturor aceasta veste, pentru ca cei talentati sa se poata bucura.
   Eu il inscriu pe pui, caci ii place extrem de mult sa deseneze! Tu il inscrii?

   Sa lasam imaginatia sa vorbeasca!DreamCarArtContest
Articol scris pentru SuperBlog2013!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc