Treceți la conținutul principal

Dezumidificatorul-o necesitate, nu un moft


   Acum cativa ani ne-am mutat intr-o casa, ce functioneaza pe portiuni...sunt camere in care este foarte multa umezeala, iar in altele aerul este foarte uscat (datorita incalzirii sobei). Un bun prieten mi-a recomandat sa utilizez un dezumidificator, insa, nu prea stiu in ce consta...ce poate face acest aparat, asa ca am inceput sa ma documentez.
   Iata ce informatii am gasit:
- dezumidificatorul mentine un aer curat in casa, inlaturand aparitia mucegaiului, a umiditatii (se stie ca umiditatea excesiva influenteaza in mod negativ organismul)
- usuca rapid articolele de imbracaminte si nu numai (adio miros urat, de statut, datorita uscarii incete a acestora)
- un dezumidificator poate scoate pana la 30litri de vapori de apa din aer, pe zi
- reduce condensul (de exemplu, in bucatarie, imediat se abureau geamurile...mobila se deterioreaza de la umiditate)
- reduce praful (are un filtru).
   In alegerea corecta a unui dezumidificator casnic, un factor important il are suprafata ce necesita "protejata", spatiul in care acesta va functiona, pentru asigurarea unei activitati optime si rezultate excelente.
   De exemplu, pentru bucataria noastra...ce are pana in 15mp, perfect arfi acest model:

Dezumidificator TTK 31 EDezumidificator TTK 31 E- are o capacitate maxima de dezumidificare de 12l/zi, comanda electronica; este un aparat silentios, ce mentine umiditatea corecta/normala a incaperii, in mod automat; are lumina de semnalizare a rezervorului de apa (capacitatea acestuia este de 1.6l).
   Transportul este gratuit pentru majoritatea produselor.
   Folosind un dezumidificator, spui adio umiditatii, respiri aer curat, te simti cu adevarat bine!
   Iata, de exemplu, acest model este destinat spatiilor mari, de maxim 95mp:
Dezumidificator TTK 120 EDezumidificator TTK 120 E- are o capacitate de dezumidificare de 30l/zi si debit aer de 340mc/h; functia SuperDry accelereaza uscarea tesaturilor.
   Deoarece, cum am spus la inceput, am si camere cu un aer foarte uscat (mai ales iarna, cand functioneaza soba), util ar fi un umidificator pentru a mentine nivelul de umiditate intre 45-55%. E bine stiut ca aerul uscat influenteaza negativ organismul, slabindu-l, fiind predispus la boli.
 Umidificator si Purificator MeacoMist DeluxeUmidificator si Purificator MeacoMist Deluxe-> pentru siguranta si confortul familiei, este recomandata utilizarea unui astfel de produs; este umidificator si purificator cu abur rece sau cald, silentios (prin urmare, poate functiona si noaptea), are difuzor de aroma, 2 filtre ce au rolul de protectie impotriva calcarului.
   Sanatatea este prioritate a vietii! Ai grija de ea!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Filmul serii

PREZINTA:
   O productie perfecta!
   In rolurile principale:
- fierul de calcat cu generator de abur - masa de calcat Easy8
   In rolurile secundare:
-  refill anytime - generatorul de abur ProVelocity - 2 mins - calc clean reminder - non-stick - 3*precision tip - talpa ceramica. - Shoulder Wing - XL - cos pentru depozitare - siguranta.
   Show time!    Rochia cea rosie, timida, incepu sa tremure...se auzea un fosnet...tare...mai tare...tot mai puternic...se uita cu coada ochiului, pierduta de spaima (oare cine o fi acolo?)...intr-o clipa o lumina puternica o orbi si o voce grava saluta politicoasa: - Buna tuturor! Eu sunt Fierul de calcat cu generator de abur GC6615/20, pe scurt, agent 6615. Am venit cu ganduri pasnice...pentru a va face frumoase...cine indrazneste sa vina primul la salon? Hai, cu putin curaj va rog, garantam rasfat total si stergerea din memorie a "sifonului"! Ea este asistenta mea (aratand mandru spre o minunatie masa de calcat): Easy8.    Nici nu a te…

Rasfatul tenului meu

Buna dimineata, viata! Buna dimineata, soare! Buna dimineata, ten fericit!    Pana de curand, ma luptam cu urmatoarea situatie, incercand sa gasesc o solutie multumitoare: tenul meu, in perioada rece si in momentele de trecere brusca de la o temperatura la alta, suferea (si acum sufera, dar detaliez imediat ce am descoperit) foarte mult (vizibil si ingrijorator, atat pentru mine, cat si pentru cei din jur - prietenii imi stiau problema, insa ceilalti imi atrageau atentia ca e necesar sa o rezolv, nestiind ca lupta mea e zilnica), prezentand zone uscate (cruste, de cele mai multe ori) si roseata.     Ani intregi am incercat foarte multe creme, dintre cele mai renumite si mai scumpe, crezand ca sunt si bune; la recomandarea unui medic dermatolog, m-am oprit la una singura: Ivatherm pentru ten sensibil, uscat; ce pot spune este ca o foloseam de doua, trei ori pe zi, iar rezultatul era multumitor (peste noapte, insa, tenul se deshidrata si dimineata o incepeam trista, insistand, cu ca…

Primesti gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse si servicii!!!!

Primesti gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse si servicii!!!

BUZZStore este o agentie de marketing ce functioneaza asa cum ne place noua, consumatorilor, facilitand testarea de produse si servicii; se adreseaza tuturor celor ce doresc sa aiba produse/servicii de calitate; pentru a intra in comunitate, trebuie sa iti faci un cont aici , dupa care sa urmaresti campaniile in desfasurare si sa te inscrii la ele, in functie de preferintele tale. O data inscris, vei primi acasa GRATUIT produsul, il vei testa, ulterior fiind necesar un feedback-parerea ta sincera cu bune si rele despre acel produs, pentru un sondaj" final corect ( parerea ta conteaza pentru dezvoltatorii de produse si servicii), ce va reliefa faptul ca e ok conceput acel produs ori ca trebuie aduse imbunatatiri, pentru a se ridica la asteptarile consumatorului.    Fii lider de opinie in grupul tau.- inscrie-te, primeste coletul, testeaza si impartaseste experienta prietenilor, adu-le argumente pro s…