Treceți la conținutul principal

Cadouri cu suflet, pentru angajati


   Am inceput sa muncesc inca de pe bancile facultatii...m-am vazut singura intr-un oras imens (fata de localitatea natala), cazata intr-o camera de camin, nevoita sa ma descurc mai mult pe cont propriu; parintii imi asigurau, desigur, mancarea (asteptam cu nerabdare, alaturi de alti zeci de studenti ca mine, pachetul saptamanal); de vorbit la telefon, vorbeam foarte rar, caci aveam cartela pentru telefon public si imi numaram mereu minutele, pentru a-mi ajunge creditul toata luna. Ei bine, ambitioasa fiind si vazand ca fac fata cu brio cerintelor de la scoala, am decis ca e timpul sa ma angajez, pentru a-mi fi mai bine si a le usura, de ce nu, grijile parintilor.
   Zis si facut: mi-am luat un job part time, ca si casiera, la un supermarket din campus; dupa cateva luni, am avansat la full time. Eram fericita caci faceam ceea ce imi placea si in plus, ma simteam bine in pielea mea, caci reuseam sa ma intretin singura.
   Era totul perfect pana se apropiau sarbatorile (de iarna sau Paste)...atunci imi lipsea cu adevarat familia, casa, locul natal...nimic nu poate linisti sentimentele ce te incearca in astfel de momente, insa ele pot fi putin indulcite. Ei bine, pentru prima data in viata mea am primit un dar de la sefi...un cadou binevenit si neasteptat (era primul an in care lucram, nu stiam ca se ofera "prime" de Sarbatori). Tin minte si acum ce continea pachetul: o cutie cu lapte, un cozonac, un compot de ananas, o sampanie, o punga de faina, o punga de zahar, o sticla cu ulei (de am uitat ceva, sa nu fie cu suparare).
   Anul urmator am primit, ca si dar, un voucher in valoare de 50 lei (pentru cumparaturi in supermarket), iar al treilea an, tichete de masa cadou (100lei). An de an asteptam, emotionata ca un copil, surpriza de la firma.
   Au urmat alte job-uri, alte firme la care am lucrat cu drag; in ceea ce priveste  "atentia" oferita in perioada Sarbatorilor, aceasta a diferit de la o institutie la alta: unele nu daruiau nimic angajatilor, altele daruiau pachete cu dulciuri sau tichete valorice. Ce stiu eu, ca si angajat, e faptul ca, oricat de mica ar fi "surpriza", ea trebuie sa existe!
   Intamplator, am descoperit Karin Gifts, un magazin online ce iti pune la dispozitie o gama larga, diversificata de daruri, numai bune de oferit angajatilor si nu numai; o serie de cosuri cadou de sarbatori, care mai de care mai tentant, mai bogat, mai imbietor, isi asteapta cuminti, pe rafturile virtuale, beneficiarii. Toate articolele sunt selectate cu mare grija si asortate astfel incat sa bucure pe oricine (de la mic la mare).
 Respecta-ti angajatii, bucurandu-i de Sarbatori!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Barba-pilon al vietii

  "Barba, barbarie,    Gura, gurarie,    Nas contrabas,    Ochi bazaochi,    Sprancene cotofene,    Frunte tavaluc,    Hat de ciufuluc"...imi amintesc, cu mare drag, de copilarie...de jocul stangaci al bunicului, ce starnea veselie printre nepoti...Ne lua pe cate unul, si, cu degetul aratator, pornea de la barbie, urcand usor spre par, rostind cuvintele magice, uneori acompaniate de o melodie zglobie, pana...hop, ne trezeam trasi de mot, din dragoste, desigur...o, mare bucurie era pe noi si rasete prelungi rasunau in miez de noapte...    Barba a fost, este si va fi mereu piesa de rezistenta a fiintei umane...metafora "fizica" a ratiunii sau...a inconstientei...Crescand, am inceput sa aud si sa simt pe propria piele: "o iei in barba", "razi in barba", "vorbesti in barba", "esti #pebarbata /sunt pe barba mea", "tragi barbi" etc.    Barbia, cu sau fara par, de dama cocheta ori de barbat macho, a fos

3 motive de a "blendui" cu KitchenShop

   Bucataria, considerata de mine, inima casei, caci in ea ma pot desfasura in liniste, punandu-mi cate un strop de suflet in fiecare fel de mancare gatit, desavarsind gustul ori agitandu-ma pe langa cei doi pitici ai casei, bucatari in devenire, echipati cu sortulete vesel colorate si zambete asortate, pentru a le asigura ingredientele necesare fauririi de bunatati copilaresti...sau roind pe langa sotul care gateste rar, dar extrem de bine, este fara doar si poate nucleul important al micului apartament, caci in ea gasim ragaz de a sta de vorba imprejurul mesei bogate in mancaruri gatite cu grija si drag ori la un pahar cu vin sau o ceasca de cafea.    Ador sa fac mancare gatita (atat retetele pe care le-am invatat, inca din copilarie, de la mama, de tocanite, ciorbe, salate diverse - imi spunea mereu ce ingrediente folosea, in ce cantitate, care erau etapele de lucru, desi eram micuta, punctand mereu "-Eu iti spun, mereu, mama, caci nu stii cand iti va fi de folos...trebuie

CONCURS FULGER

   MIZA:  -> o placa de par Braun Satin Hair 3  (e noua , fara garantie)    CERINTE:  1. share pe pagina de facebook (a acestui articol)-lasa linkul in comentariu  2. deschide cele  4 linkuri (uita-le asa minim un minut , timp in care poti citi :))  si lasa in comentariu raspunsul la intrebarea:   Care articol iti place mai mult (argumenteaza) ?   http://zambeste-blue65.blogspot.ro/2014/12/ne-jucam-si-ne-distram-iarna.html http://zambeste-blue65.blogspot.ro/2014/11/activitati-pentru-copii.html http://zambeste-blue65.blogspot.ro/2014/12/anotimpuri-rasfatate.html http://zambeste-blue65.blogspot.ro/2014/11/cum-alegem-scaunul-de-masa.html 3. lasa-mi numele tau real si id-ul de facebook (daca difera) Concursul incepe acum si se termina pe data de 11 decembrie 2014, ora 23.59 . Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti (dintre cei care au raspuns provocarii). Nu se iau in considerare comentariile COPY PASTE!!!! Anuntarea castigatorului: 12 decembrie 201