Treceți la conținutul principal

Epilarea definitiva...o solutie


   Cine nu are, sa nu isi doreasca ori...sa fie curios: "oare cum e?"; am cunoscut si persoane ce nu au pic de par in plus pe corp (fata de cel capilar, desigur :)), putine ce-i drept, dar exista astfel de oameni fericiti, zic eu. Restul de 90% (e un procent asa, dupa parerea mea, nu dupa un studiu in prealabil) se confrunta cu pilozitate corporala si aproximativ 75% se ingrijesc de "disparitia" lui, apeland la diverse metode: ceara clasica, ceara pe baza de zahar sau/miere (din comert sau home made), epilator electric, aparate de ras etc.
   Din perioada adolescentei pana acum, am incercat toate metodele...nu m-am "indragostit" de nici una, ce-i drept, deoarece toate sunt neprietenoase si anevoios de "aplicat"; anul trecut am vazut prezentarea unui epilator cu lumina pulsata IPL; mi s-a parut interesant si tentant, asa ca, am inceput sa urmaresc reactiile persoanelor ce au testat produsul, feedback-ul, pentru a analiza "la rece" daca este o solutie buna sau nu.
    Silkn SensEpil epilator cu lumina pulsata IPL   Silkn SensEpil epilator cu lumina pulsata IPL          Silkn SensEpil epilator cu lumina pulsata IPL promite o experienta unica, facandu-te sa uiti de celelalte metode de epilare...Epilarea definitiva cu lumina pulsata este realizata pe principiul fotoepilarii selective - energia luminoasa este utilizata in indepartarea firului de par cu un fascicul optic; epilatorul este extrtem de usor de utilizat, rezultatele se vad imediat, lipsa durerii transforma procedeul epilarii intr-o placere, iar tratamentele sunt rapide; de exemplu, suprafata acoperita de un impuls este de 6cm patrati, viteza de incarcare este de o secunda, ceea ce inseamna ca...tratamentul aplicat unei axile este de aproximativ un minut, iar timpul necesar epilarii picioarelor...doar 25 minute. Super, nu?
   Epilatorul IPL Silk'n Sensepil are inclus un cartus pentru 750 impulsuri, dupa consumarea lui, fiind posibila achizitionarea unuia nou. Echipamentul are un senzor de siguranta: impulsul luminos se realizeaza doar in momentul contactului cu pielea; in plus, are incorporat un senzor pentru piele inchisa la culoare, ce nu permite declansarea impulsului.
   La ce sa te astepti, in timpul tratamentului:
- o lumina puternica, nedaunatoare, insa; nu e necesara o protectie speciala a ochilor;
- zgomotul ventilatorului (in momentul racirii) e asemanator unui uscator de par;
- sunet pop la fiecare impuls (simultan cu flash-ul de lumina se aude un sunet subtil, nederanjant);
- presiune moderata a aplicatorului;
- caldura si furnicaturile sunt normale, in timpul tratamentului; important este ca nu e vorba de durere, ci doar de putin disconfort.
   Pe mine, sincer, ma tenteaza sa incerc aceasta metoda de epilare definitiva, tu ai incerca? Sau...ai incercat deja? Cum este?

   Acest epilator IPL este in deplina conformitate cu cerintele de baza ale Directivei Consiliului European 89/336/EEC şi 73/23/EEC, amendate prin Directiva 93/68/EEC.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Coltul de respiro

     Daca ar fi sa fac un clasament al etapelor vietii, ar fi simplu: pe primul loc s-ar situa perioada in care suntem toti 4 acasa ( plus catelusul, care, iata, a "crescut" si "educat" 2 copii in aceasta familie vesela, avand grija sa ne atentioneze cand ceva nu era in ordine si sa suporte, cu rabdare infinita, chinurile...pardon, joaca celor mici - ehe, cate clamite a avut agatate in par, cate hainute a trebuit sa suporte pe ea si cate plusuri a trebuit sa care prin casa, prinse de ham; desigur, alte momente delicioase ar fi acelea in care copiii impart mancarea, frateste, cu catelusul) - perioada pe care inca o traim cu mare bucurie si recunostinta...    Am meditat mult, de un an incoace...ador serile in familie , cand ne adunam in jurul mesei, la cina, si povestim ce am facut, fiecare, peste zi sau cand organizam cinema acasa cu toate "ingredientele" necesare ( bilete, popcorn, nachos, sosuri, sucuri/ apa, sasait in sala) ori zilele lungi cand luam joc

Rasfatul tenului meu

   Buna dimineata, viata! Buna dimineata, soare! Buna dimineata, ten fericit!    Pana de curand, ma luptam cu urmatoarea situatie, incercand sa gasesc o solutie multumitoare: tenul meu, in perioada rece si in momentele de trecere brusca de la o temperatura la alta, suferea (si acum sufera, dar detaliez imediat ce am descoperit) foarte mult (vizibil si ingrijorator, atat pentru mine, cat si pentru cei din jur - prietenii imi stiau problema, insa ceilalti imi atrageau atentia ca e necesar sa o rezolv, nestiind ca lupta mea e zilnica), prezentand zone uscate (cruste, de cele mai multe ori) si roseata.     Ani intregi am incercat foarte multe creme, dintre cele mai renumite si mai scumpe, crezand ca sunt si bune; la recomandarea unui medic dermatolog, m-am oprit la una singura: Ivatherm pentru ten sensibil, uscat; ce pot spune este ca o foloseam de doua, trei ori pe zi, iar rezultatul era multumitor (peste noapte, insa, tenul se deshidrata si dimineata o incepeam trista, insistand, c

Barba-pilon al vietii

  "Barba, barbarie,    Gura, gurarie,    Nas contrabas,    Ochi bazaochi,    Sprancene cotofene,    Frunte tavaluc,    Hat de ciufuluc"...imi amintesc, cu mare drag, de copilarie...de jocul stangaci al bunicului, ce starnea veselie printre nepoti...Ne lua pe cate unul, si, cu degetul aratator, pornea de la barbie, urcand usor spre par, rostind cuvintele magice, uneori acompaniate de o melodie zglobie, pana...hop, ne trezeam trasi de mot, din dragoste, desigur...o, mare bucurie era pe noi si rasete prelungi rasunau in miez de noapte...    Barba a fost, este si va fi mereu piesa de rezistenta a fiintei umane...metafora "fizica" a ratiunii sau...a inconstientei...Crescand, am inceput sa aud si sa simt pe propria piele: "o iei in barba", "razi in barba", "vorbesti in barba", "esti #pebarbata /sunt pe barba mea", "tragi barbi" etc.    Barbia, cu sau fara par, de dama cocheta ori de barbat macho, a fos