sâmbătă, 15 martie 2014

Contureaza-ti frumusetea...


   Acum doua luni, intamplator, am revazut o buna prietena din copilarie...(era cea mai dulce fetita, cu parul lung, balai, prins in cosite, ochi negri, patrunzatori, curiosi, zambet angelic; era o eleva exceptionala si o prietena de neinlocuit-o fire vesela cu suflet frumos, o persoana buna cu inima mare)...impingea greoi un carut in care statea tantos un copil minunat; cu cealalta mana tragea dupa ea (mai mult fortat, caci opunea inversunat rezistenta) un baietel de vreo 3 anisori. 
   Ea, cu parul ravasit (cred ca nu apucase nici sa il perie), cu cearcane adanci, imbracata modest... Ma vede si imi zambeste larg (inconfundabil zambet, imi zic); am purtat o  scurta conversatie, (caci era extrem de grabita) in care mi-a povestit, in mare, ce a realizat pana acum: are 2 copii minunati pe care ii iubeste enorm, pe care-i ingrijeste mai mult singura, ca uneori simte ca e depasita de problemele si sarcinile zilnice. I-am spus atat: "Indrazneste, relaxeaza-te, traieste!".
   Acum 3 zile am simtit nevoia sa o revad, pentru a depana amintiri; ne-am intalnit la o cafea; purta aceleasi haine modeste...dar ii stateau atat de bine...radia de frumusete, de fericire...parul avea un farmec aparte, tenul era luminos, scotandu-i licarirea ochilor in evidenta, un machiaj simplu ii evidentia naturaletea si trasaturile frumoase; imi zambi: "Te-am ascultat! Iti multumesc pentru sfat!"
   Parea relaxata...mi-a spus ca, dupa scurta noastra intrevedere a hotarat sa schimbe ceva in viata ei si a decis ca, o zi pe saptamana sa si-o dedice ei si numai ei, rasfatandu-si trupul si mintea la Centrul Shakti, un loc in care esti tratata ca o printesa...masaj, reflexoterapie, make-up, manichiura/pedichiura sunt doar cateva dintre serviciile salonului.
BINE AI VENIT IN LUMEA SHAKTIMi-a spus ca preferatul ei este masajul cu bambus, deoarece o revitalizeaza total:

 Articol scris pentru Spring SuperBlog2014!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc