marți, 15 octombrie 2013

Pledez...vinovata      Ta na na na....zdrang....ta na na....bip bip....
   Cu ochii inchisi, intind lenesa o mana, bajbai, iau telefonul si...inchid alarma desteptatorului....o noua zi...
   "Mai stau 5minute", imi zic -5 minute se facura 10...10 se facura 15..."Hai, sus!", incerc sa ma imbarbatez...ca, daca nu eu, cine sa faca o cafea buuunaaa buna!
   Tarai picioarele obosite de somn spre bucatarie; trecand prin camera de zi fac: pac pe butonul pc-ului (numai bine, pana termin cafeaua de facut, se deschide calculatorul). Prepar licoarea energizanta (tot nu sunt dumerita-cafeaua are sau nu efectul pe care-l credem noi? sau e doar o chestie psihologica? in fine...de m-am obisnuit cu ea, o beau:))).
    Imi iau ceasca de cafea, ce ma trezeste instant cu mirosul si ma opresc la pc, sa o savurez, butonand putin, nu inainte de a striga la baieti: "neaaaataaa! trezirea! e zi afara!"

"Buna, cum te numesti si de ce ai venit in grup?"
"Salut! Sunt Vio si sunt dependenta de...competitii"

   Nu misca aproape nimic in lumea virtuala a concursurilor, competitiilor, aplicatiilor fara sa aflu eu; daca am fost mereu asa? A, nu...Totul a inceput acum...sa fie cred vreo 7ani, cand, am fost "binecuvantata" cu un job plictisitor...si, ca sa treaca timpul, am inceput sa navighez pe net...navigand zilnic, am observat ca pot avea beneficii si incet incet, am inceput sa particip la tot felul de concursuri...hm, din pacate ajunsesem sa traiesc pentru si cu ele, non-stop eram in fata calculatorului-dimineata la trezire deschideam pc-ul, in timpul zilei pc, cand veneam de la serviciu, ma opream tot la pc, in loc sa petrec timpul cu familia...norocul meu a fost ca o persoana draga mie, mult prea draga :)), mi-a deschis ochii si m-a sfatuit sa mai renunt, pe cat posibil la internet, in favoarea celor de langa mine. Nu m-am suparat o secunda pe "trasul de maneca", constientizand imediat care imi sunt prioritatile, astfel ca, am renuntat destul de usor la obiceiul pc, pc, pc 24 din 24(ei, exagerez, noaptea mai si dormeam).
   Sunt dependenta de ele, dar e o dependenta cu parti bune, ba chiar mai mult, o alint, spunand ca e "al doilea meu job", deoarece pe cat e de costisitoare(in ceea ce priveste timpul alocat), pe atat de productiva(cei ca mine inteleg ce spun); ador venitul curierilor incarcati de pachete, imi place cand intru in posesia avizelor postale si mai ales cand intru in posesia coletelelor, iubesc voucherele primite pe mail...
   Inainte de a ma "indragosti" de asta, asociam dependenta cu ceva inimaginabil de rau, de greu de dus, o povara de care nu poti scapa...Acum na...e placut ce traiesc:)) In concluzie, depinde de ce esti dependent, nu?
   Ha ha ha si tot vorbind de asta, mi-am amintit de un film...o comedie( comediile sunt singurele filme preferate; cand am timp liber, o comedie savurez cu mare placere)...“Tentatii (i)rezistibile”...cred ca va fi pe placul meu, abia astept sa-l vad si sa rad de ...dependenta de sex, caci, vazand trailerul si citind prezentarea, am inteles ca este vorba despre...tentatii, despre 3 dependenti de sex. Sunt curioasa care e scuza lor :))
Oups! m-am trezit enervandu-ma din senin pe copil...am inteles! E timpul sa inchei caci...e parte din dependenta...Prioritate: familia.

Sper sa-mi intelegi motivul pentru care ma retrag acum, in mijlocul discutiei, draga SuperBlog 2013, caci, pentru tine scriu!

  
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc