vineri, 4 octombrie 2013

Buzz-it ca de albina

              Buzz, Buzz, Buzz...tot auzim in ultimul timp...Ce este? Ce ne ofera? Ce oferim? Care e scopul?

   Ne-am saturat de citit, de auzit: ”fii lider de opinie în grupul tău”, “părerea ta contează pentru dezvoltatorii de produse și servicii”, “primești gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse și servicii”...concret, ce este? ce trebuie sa faci? ce avantaje ai? Auzim zilnic de tot felul de campanii, de firme care iti promit luna de pe cer si te tenteaza cu tot felul de castiguri astronomice, de te gandesti ca :-ai prins pe Dumnezeu de un picior si ca, in sfarsit vei avea o viata frumoasa, lipsita de griji, indestulatoare...cand, de fapt, ajungi sa te dai cu capul de pereti, constatand ca a fost o mare teapa...campanii fantoma, firme fantoma, iluzii spulberate...
Zrrrrrrrrrrrr!
Hm, scuze...cineva la usa...revin!
Trop, trop, trop, trop....gata! era un curier...hihi, sunt happy!
Sa va arat:
"Ce sunt astea?"
"Hei! Sunt ale mele"...mda...prea tarziu...bonurile mi-au fost luate de cine drag, pentru..."iti aduc ceva bun, k?"
Am primit 4bonuri cadou in valoare totala de 200lei! Suuuper! Este a doua oara cand primesc "plicul valoros" de la BuzzStore; prima data am primit tot 200lei...si am cumparat incaltaminte si mancare! Na...chestii utile pentru casa!
Sunt mandra de mine...:)) hahaha, nu-mi incap in piele de mandra...sunt bucuroasa ca am aflat de BuzzStore, ca am crezut in el, ca am muncit, ca am fost rasplatita!
Povestea? Simpla:
Am aflat de ei, de aici si m-am inscris repede, deoarece imi plac provocarile...Invidioasa am fost mereu pe persoanele care au sansa de a testa produse si servicii...se pare ca soarta mi-a oferit o "bomboana" extrem de dulce...prin urmare, m-am inscris, mi-am facut cont, am fost selectata in campania Gerlinea, am primit coletul plin de delicii
...am testat, am scapat de ceva kg(hip hip uraaa), mi-am spus sus si tare punctul de vedere, i-am invitat pe prieteni sa se alature comunitatii, acumuland astfel puncte...care, ulterior, au fost transformate in bonuri cadou!!
E pur si simplu GROZAV!
La a doua campanie, Isostar nu am avut noroc sa fiu selectata si, ce-i drept, nu sunt o mare sportiva...deci, fara suparare! Insa, din postarile celor care au testat produsele am inteles ca a fost o campanie la fel de reusita!

Astept cu nerabdare campania de testare cu numarul 3!!
Un comentariu:

 1. Buna,
  te invit la un concurs simplu pe blogul meu. Cu 2 distriburi poti castiga unul din cele doua pandantive gravate dupa placul inimii tale, unul este placat cu aur, altul cu rodiu.
  Concursul se afla pe prima pagina a blogului meu, sper ca vei participa.
  Numai daca vrei, scuze de off-topic. :)
  Te pup si multumesc!

  RăspundețiȘtergere

Multumesc