Treceți la conținutul principal

Invitatiile de nunta preferate


   Dupa o relatie...mai lunga sau mai scurta, plina de dragoste, momente frumoase, ganduri minunate, trairi intense...inevitabil cei doi care isi spun prieteni ori logodnici, decid ca trebuie sa mai faca un pas...sa oficializeze iubirea; si, cum acest lucru se cuvine a se sarbatori prin dans si voie buna, imediat dupa ceremonie, urmeaza masa.
   Numai cine nu a trecut prin asta, nu stie ce inseamna sa planifici o nunta, sa te ocupi de tot, de la A la Z, pentru a iesi perfect, pentru a fi o nunta de vis. Intr-adevar, acum sunt multe firme care fac acest lucru, insa...care mai este farmecul? Eu, una, sunt genul de persoana careia ii place sa se descurce singura, nu sa astepte totul de-a gata; sa nu mai zic de felicitarile de la final...e atat de bine si frumos, ca tu sa fii acela./aceea :)...satisfactia e mare si inconfundabila.
   Prin 2008...pe vremea "tineretii" mele, cum imi place sa spun, am cautat online zile in sir un model de invitatie (de nunta) dragut, apoi am mers in oras, la tipografii si am rasfoit n cataloage...cu greu am gasit modelul "nostru"...Acum, din doua click-uri, gasesti fara doar si poate un model pe placul inimii.
   Ma uitam, din curiozitate...sau, poate ma paste o "naseala", eu stiu :))...pe DeluxeCards si am ramas placut surprinsa sa vad atat de multe invitatii realizate cu bun gust si maiestrie.
  Sunt o incurabila iubitoare de fluturi...pur si simplu ii ador, iar aceasta invitatie(a colectiei Clara) m-a cucerit, tocmai din acest motiv:
Invitatie cu fluturi- taieturile inegale ale cartonului, jocul armonios al modelelor(florile, fluturasul), cartonul "ridat",coloristica, pe cat de simpla, pe atat de atragatoare, ii da invitatiei o nota aparte, sofisticata, ce te indeamna lavisare, la o nunta ca din basme, la o iubire eterna...comparativ cu acest model, la fel de drag mie, caci, sunt o persoana plina de viata si de...umor:

 Invitatie de nunta comica- Cartonul cu mireasa se poate misca astfel incat se apropie de mire si ii pica in brate , astfel permite citirea textului ...deja imi pot imagina figurile persoanelor ce primesc invitatiile...un zambet,un ras, poate un ras in hohote, motiv de a "depana"/impartasi bancuri etc. O invitatie vesela ce nu poate decat sa te binedispuna :). Acest model de invitatie face parte din colectia Kristal 2014.
   Am gasit in cadrul colectiei Clara (pe invitatie.ro) si o invitatie extrem de simpatica, prin coloristica draguta (o pata de culoare e binevenita oricand si oriunde):
invitatie nunta
Iar colectia Emma2014, surprinde prin modele captivante:
invitatie

   Dintre cele doua...as prefera pe...hm, rea alegere, caci prima e fresh, e acel ceva care va da un plus de culoare, prospetime...iar cea de-a doua e extrem de simpatica, imbinand placut stilul chic, cu copilaria, iubirea, simbolistica evenimentului...
  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Coltul de respiro

     Daca ar fi sa fac un clasament al etapelor vietii, ar fi simplu: pe primul loc s-ar situa perioada in care suntem toti 4 acasa ( plus catelusul, care, iata, a "crescut" si "educat" 2 copii in aceasta familie vesela, avand grija sa ne atentioneze cand ceva nu era in ordine si sa suporte, cu rabdare infinita, chinurile...pardon, joaca celor mici - ehe, cate clamite a avut agatate in par, cate hainute a trebuit sa suporte pe ea si cate plusuri a trebuit sa care prin casa, prinse de ham; desigur, alte momente delicioase ar fi acelea in care copiii impart mancarea, frateste, cu catelusul) - perioada pe care inca o traim cu mare bucurie si recunostinta...    Am meditat mult, de un an incoace...ador serile in familie , cand ne adunam in jurul mesei, la cina, si povestim ce am facut, fiecare, peste zi sau cand organizam cinema acasa cu toate "ingredientele" necesare ( bilete, popcorn, nachos, sosuri, sucuri/ apa, sasait in sala) ori zilele lungi cand luam joc

Rasfatul tenului meu

   Buna dimineata, viata! Buna dimineata, soare! Buna dimineata, ten fericit!    Pana de curand, ma luptam cu urmatoarea situatie, incercand sa gasesc o solutie multumitoare: tenul meu, in perioada rece si in momentele de trecere brusca de la o temperatura la alta, suferea (si acum sufera, dar detaliez imediat ce am descoperit) foarte mult (vizibil si ingrijorator, atat pentru mine, cat si pentru cei din jur - prietenii imi stiau problema, insa ceilalti imi atrageau atentia ca e necesar sa o rezolv, nestiind ca lupta mea e zilnica), prezentand zone uscate (cruste, de cele mai multe ori) si roseata.     Ani intregi am incercat foarte multe creme, dintre cele mai renumite si mai scumpe, crezand ca sunt si bune; la recomandarea unui medic dermatolog, m-am oprit la una singura: Ivatherm pentru ten sensibil, uscat; ce pot spune este ca o foloseam de doua, trei ori pe zi, iar rezultatul era multumitor (peste noapte, insa, tenul se deshidrata si dimineata o incepeam trista, insistand, c

Barba-pilon al vietii

  "Barba, barbarie,    Gura, gurarie,    Nas contrabas,    Ochi bazaochi,    Sprancene cotofene,    Frunte tavaluc,    Hat de ciufuluc"...imi amintesc, cu mare drag, de copilarie...de jocul stangaci al bunicului, ce starnea veselie printre nepoti...Ne lua pe cate unul, si, cu degetul aratator, pornea de la barbie, urcand usor spre par, rostind cuvintele magice, uneori acompaniate de o melodie zglobie, pana...hop, ne trezeam trasi de mot, din dragoste, desigur...o, mare bucurie era pe noi si rasete prelungi rasunau in miez de noapte...    Barba a fost, este si va fi mereu piesa de rezistenta a fiintei umane...metafora "fizica" a ratiunii sau...a inconstientei...Crescand, am inceput sa aud si sa simt pe propria piele: "o iei in barba", "razi in barba", "vorbesti in barba", "esti #pebarbata /sunt pe barba mea", "tragi barbi" etc.    Barbia, cu sau fara par, de dama cocheta ori de barbat macho, a fos