Treceți la conținutul principal

Colectia The One by Oriflame este...


   Mi-am pus dorinta in gand, cu ochii inchisi, stransi, zambind sperand...am impartasit totul aici, iar Oriflame a facut posibila implinirea ei...Am primit extrem de repede un colet misterios, plin de "jucarii" feminine! Colectia The One a ajuns pe masuta mea de machiaj; veselie mare s-a iscat in inima mea si mai ales mare curiozitate, asa ca, incet incet le-am testat pe fiecare in parte:
   Rimelul The One Volume Blast a fost primul supus "tratamentului", deoarece am gene destul de scurte
si rare si vroiam sa le vad frumoase, sa vad ce imi poate oferi produsul, fata de alte n rimeluri incercate de-a lungul timpului, de care nu am fost foarte multumita, fapt pentru care nu m-am atasat de nici unul (fie se usca pe gene, formand mici graunte, fie curgeau la plima lacrima sau strop de ploaie). Uimita am fost de forma periutei, ce-mi punea increderea in capacitatea de a da volum la indoiala...insa, placut surprinsa am fost apoi, cand am inceput sa il aplic usor pe gene, conturandu-le frumusetea...am iesit intr-una din zile (o zi ploioasa) din casa, special pentru a-i testa rezistenta la apa; rezultatul? A trecut testul cu brio, ceea ce m-a facut fericita; il voi folosi in continuare cu incredere. Faptul ca se aplica extrem de usor, fara sa lase incarcatura nedorita, volumul pe care il ofera genelor si faptul ca nu curge m-au convins de calitatea lui.
   E prima data cand folosesc fard crema pentru pleoape (mereu am fugit de varianta aceasta...nu stiu de
ce, din obisnuinta, poate); din adolescenta, de cand am inceput sa utilizez fardul, am optat si folosit fard pudra pentru pleoape. Am testat de la Oriflame fardul crema pentru pleoape, nuantele: Beige Pearl, Golden Brown si Olive Green; m-am jucat utilizandu-le, parandu-mi-se interesanta modalitatea de aplicare si de ce nu, dandu-mi mai mult control aplicarii (corecte). Sunt multumita de "fresh-ul" pe care il da machiajului; am aplicat dimineata fardul, iar seara, la demachiere, arata inca impecabil.
   Luciul de buze e piesa de rezistenta din geanta mea, e obiectul ce nu lipseste niciodata. Oriflame mi-a oferit luciu de buze cu stralucire si luciu 3D-Rose Glacier, ce da stralucire, prospetime, savoare buzelor si Trendy Berry, ce ofera pe langa cele enumerate anterior, o nuanta placuta. Luciurile cu perle Meta Shine (pentru stralucire) si aplicator Shine Boost (pentru un finisaj uniform) vor ramane in topul preferintelor mele; aromele fructate intregesc "savuros" caracteristicile acestor produse, facandu-te sa le aplici, apoi iar sa le aplici, doar pentru a simti aroma.
   Despre cele doua nuante de oja, cappucino si  orchid mi-au captat atentia...de ce? pentru ca m-am
saturat de ojele folosite pana acum (fie se uscau extrem de greu, fie se cojeau cel tarziu a doua zi de la aplicare, fie nu erau suficient decremoase, ramanand urmele pensulei pe unghii). Am aplicat cele doua nuante, pe rand; pensula a permis aplicarea uniforma a ojei, aceasta s-a uscat pe unghie foarte repede, iar rezistenta ei a fost de 4zile (in conditiile in care am facut suficient de multa treaba in casa, degetele fiind solicitate), deci, e foarte bine! Nuanta Orchid imi ofera un plus de optimism, o stare de bine, iar Cappucino da unghiilor un aspect "sobru", mai serios. Oja merge utilizata intr-un singur strat( ca in imagine) sau in doua straturi.
   Fondul de ten al colectiei The One se aplica usor si igienic, e suficient
de cremos, pentru a asigura uniformitate si are factorul de protectie 20, ceea ce e super, deoarece tenul are nevoie de "aparare". Nuanta Natural Beige s-a potrivit "manusa" tenului meu, oferindu-i stralucire si un aspect ingrijit.
   Corectorul The One IlluSkinn promite luminarea zonei de sub ochi si reducerea aspectului cearcanelor; acum, eu nu prea am probleme de "rezolvat", insa, l-am incercat intr-o dimineata si mi s-a parut ca as arata mai fresh...ramane sa continui testarea lui; nuanta incercata este Nude Beige.
   Pudra colectiei se aplica usor, avand un buretel simpatic; este ambalata frumos, intr-o cutiuta cu oglinda.

   Colectia The One merita descoperita! Descopera diferenta!
  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Coltul de respiro

     Daca ar fi sa fac un clasament al etapelor vietii, ar fi simplu: pe primul loc s-ar situa perioada in care suntem toti 4 acasa ( plus catelusul, care, iata, a "crescut" si "educat" 2 copii in aceasta familie vesela, avand grija sa ne atentioneze cand ceva nu era in ordine si sa suporte, cu rabdare infinita, chinurile...pardon, joaca celor mici - ehe, cate clamite a avut agatate in par, cate hainute a trebuit sa suporte pe ea si cate plusuri a trebuit sa care prin casa, prinse de ham; desigur, alte momente delicioase ar fi acelea in care copiii impart mancarea, frateste, cu catelusul) - perioada pe care inca o traim cu mare bucurie si recunostinta...    Am meditat mult, de un an incoace...ador serile in familie , cand ne adunam in jurul mesei, la cina, si povestim ce am facut, fiecare, peste zi sau cand organizam cinema acasa cu toate "ingredientele" necesare ( bilete, popcorn, nachos, sosuri, sucuri/ apa, sasait in sala) ori zilele lungi cand luam joc

Rasfatul tenului meu

   Buna dimineata, viata! Buna dimineata, soare! Buna dimineata, ten fericit!    Pana de curand, ma luptam cu urmatoarea situatie, incercand sa gasesc o solutie multumitoare: tenul meu, in perioada rece si in momentele de trecere brusca de la o temperatura la alta, suferea (si acum sufera, dar detaliez imediat ce am descoperit) foarte mult (vizibil si ingrijorator, atat pentru mine, cat si pentru cei din jur - prietenii imi stiau problema, insa ceilalti imi atrageau atentia ca e necesar sa o rezolv, nestiind ca lupta mea e zilnica), prezentand zone uscate (cruste, de cele mai multe ori) si roseata.     Ani intregi am incercat foarte multe creme, dintre cele mai renumite si mai scumpe, crezand ca sunt si bune; la recomandarea unui medic dermatolog, m-am oprit la una singura: Ivatherm pentru ten sensibil, uscat; ce pot spune este ca o foloseam de doua, trei ori pe zi, iar rezultatul era multumitor (peste noapte, insa, tenul se deshidrata si dimineata o incepeam trista, insistand, c

Barba-pilon al vietii

  "Barba, barbarie,    Gura, gurarie,    Nas contrabas,    Ochi bazaochi,    Sprancene cotofene,    Frunte tavaluc,    Hat de ciufuluc"...imi amintesc, cu mare drag, de copilarie...de jocul stangaci al bunicului, ce starnea veselie printre nepoti...Ne lua pe cate unul, si, cu degetul aratator, pornea de la barbie, urcand usor spre par, rostind cuvintele magice, uneori acompaniate de o melodie zglobie, pana...hop, ne trezeam trasi de mot, din dragoste, desigur...o, mare bucurie era pe noi si rasete prelungi rasunau in miez de noapte...    Barba a fost, este si va fi mereu piesa de rezistenta a fiintei umane...metafora "fizica" a ratiunii sau...a inconstientei...Crescand, am inceput sa aud si sa simt pe propria piele: "o iei in barba", "razi in barba", "vorbesti in barba", "esti #pebarbata /sunt pe barba mea", "tragi barbi" etc.    Barbia, cu sau fara par, de dama cocheta ori de barbat macho, a fos