miercuri, 6 martie 2013

Indragosteste-te de viata!

  
      Asemeni bobului de roua, ce timid rasare la ingemanarea noptii cu preaiubita zi, asemeni curcubeului fermecator, ce se iteste dupa ploaie, asemeni ghiocelului gingas ce vesel apare de sub pufoasa zapada ce-si ia ramas bun,...se contureaza frumusetea omului, daruita fiind de mama natura, optimizata de puterea divina, stralucind prin pastrarea sufletului mereu tanar, mereu frumos si curat.
       Sunt o persoana vesela, optimista si plina de viata...cel putin, asa ma vad si percep cei din jur :); ador diminetile, cand ma las gadilata si rasfatata de soare, iubesc natura si imi place nespus de mult perioada de dezmortire, cand totul inverzeste, infloreste, forfoteste...cand NATURA are FARMEC si ZAMBESTE cu adevarat.
        Natura e frumoasa...eu...eu sunt doar un om ce isi doreste si incearca sa ramana mereu tanar, mereu frumos si pur si, pentru asta, ma folosesc de produse inspirate de si din natura:), ce rasfata pielea din cap pana-n picioare si o mentin proaspata. Nu imi plac persoanele ce isi ascund micile probleme/imperfectiuni cu surplus de creme, farduri, fond de ten...cand foarte usor ar putea sa le trateze , utilizand produse "reparatoare" si de intretinere, caci natura ne e prietena si ne ofera tot ce avem nevoie pentru a trai frumos si a simti ca traim:)
        Citind mesajul Giuliei (Giulia Ambasador gama Frmec Natural), referitor la faptul ca a invatat sa foloseasca produsele Farmec de la mama ei...mi-am adus cu drag aminte de copilarie si perioada adolescentei, cand am facut cunostinta cu samponul si crema de galbenele Farmec, ce tronau tantose pe policioara din baie si am inceput sa le folosesc, indrumata fiind de mama mea-o persoana ce iubeste si pretuieste naturaletea. A fost o perioada cand ea prepara in casa un minunat unguent de galbenele(un amestec de flori proaspete si seu de porc)si trata cu el aproape orice "unge, mama, ca trece"si...avea dreptate. Acum am incredere totala in produsele naturale:)
          Ador produsele FARMEC, deoarece la baza lor stau "fructe hranitoare si bogate in vitamine[...]plante medicinale autohtone[...]care iti regenereaza tenul si parul, argila din munti" ce face minuni.
Gama Farmec Natural a venit in sprijinul celor ca mine...ma bucur ca exista si face parte din viata mea si ma bucur ca produsele sunt facute din argan, galbenele si aloe vera-ce ajuta nespus pielea, parul si unghiile, ajutandu-le sa-ti pastreze frumusetea pura.
Datorita evolutiei tehnologiei, acum sunt la curent cu nouatile Farmec, urmarind paginile oficialehttp://www.farmecnatural.ro/http://www.farmec.ro/ si pagina de socializare Facebook https://www.facebook.com/farmec.company; pentru abonatii Twitterhttps://twitter.com/farmec

       Indragosteste-te de viata, OMULE, caci ea te va surprinde si natura ii e complice :) !!!

Cu acest articol particip la competitia Spring SuperBlog 2013

Cu acest articol particip la

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc