vineri, 27 martie 2015

Un somn de calitate...in asternuturi primitoare


   De cand ma stiu, am pus si pun mare pret pe somn. De ce? Pai, vorba: "o viata ai si pe aia o dormi" m-a marcat (inca de cand eram copil) si, de la an la an, mi-am retusat programul de odihna astfel incat sa fiu mereu fresh si sa nu exagerez cu somnul. Se stie ca, atunci cand sta corpul in pozitie de repaus un timp indelungat, se instaleaza o stare de oboseala continua ("oboseala cronica", cum spun majoritatea) si apare o durere de cap insuportabila. 
   Cercetand si testand, am ajuns la concluzia ca un somn odihnitor sta, de fapt, in calitatea acestuia; importante sunt intervalele orare in care ne odihnim, atmosfera (linistea) si nu in ultimul rand asternutul. Eu una, daca ma intind intr-un pat neprimitor (lenjerie alba, apretata sau amestecata (fete de perne cu un anumit model si culoare, cearceaf diferit coloristic, materiale diferite etc)), nu pot adormi sau daca reusesc performanta, cand ma trezesc ma simt "botita", parca mai obosita decat am fost inainte de a ma culca. Prin urmare, pun mare accent pe aspectul patului, respectiv al asternutului, al lenjeriei; aceasta trebuie sa fie cat mai colorata, mai "vie", mai imbietoare, pentru a-mi da o stare de bine, pentru a ma relaxa total...Momentul  in care te afunzi intr-un asternut pufos, primitor, cald...e unic.
   De ceva timp am devenit pasionata de tot ce inseamna 3D: planse de pictat/colorat 3D, filme 3D, animatii 3D, puzzle 3D si, desigur lenjerii de pat 3D, care sunt pur si simplu grozave! Tipul acesta de lenjerii de pat, pline de culoare, parca reale (flori, animale, peisaje incredibile) nu pot decat sa te binedispuna, lucrand impreuna cu Universul la crearea unor vise minunate si a unui somn pufos.
   Am vazut de curand o promotie la gama de lenjerii de pat Pucioasa, ce mi-a ramas la suflet; si in plus, erau chiar intr-o promotie extrem de avantajoasa: 1+1 GRATIS. Mie mi-au placut foarte mult aceste modele; tu pe care le preferi?
Lenjerie pat 3D PUCIOASA 1+1 GRATIS COD PUCIOASA0098   Lenjerie pat 3D PUCIOASA 1+1 GRATIS COD PUCIOASA0099

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc