miercuri, 25 martie 2015

Shopping online avantajos

http://www.sheinside.com/buy-one-vc-753-p3.html?aff_id=1278   Asa cum bine stiti, Sheinside isi rasfata mereu clientii cu oferte greu de refuzat; iata care este ultimul dar: la cumpararea unui produs, al doilea il primesti cu un discount dragut, de 50%! Eu, una, spun ca e o afacere mai mult decat avantajoasa, tu ce zici? 
   In ceea ce priveste gama de produse...nu cred ca mai sunt multe de spus, caci, se stie, magazinul online este plin ochi de tentatii, tentatii, tentatii...nu ramane decat sa pasesti pragul, optimista, vesela si sa parcurgi fiecare categorie de articole, in parte, pentru a selecta tot ce iti face cu ochiul...apoi, sa "probezi" virtual (cercetand cu mare atentie detaliile si dimensiunile specificate, la fiecare produs), pentru a alege corect marimea...sa adaugi in cos,  sa achiti (alegi varianta convenabila, pentru tine: PayPal, card bancar, puncte...), apoi sa te incarci cu putina sau multa rabdare (in functie de varianta de livrare aleasa)...oricum ar fi, asteptarea e grea...extrem de grea, dar, desigur, aceasta poate fi imbunatatita prin multe activitati vesele :). Ei bine...si cand ajunge coletul...bucurie mare! 
   Shopping placut si...incerc sa imi fac timp pentru o sedinta foto, caci am 5 articole extrem de dragute, de aratat (ma refer la ultima mea comanda Sheinside)!  
White Half Sleeve Floral Print Dress  Black Long Sleeve Geometric Sweater Dress

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc