sâmbătă, 28 martie 2015

Testeaza gratuit produse


   De aproximativ doi ani primesc produse pentru a le testa de la diferite firme, prin colaborarea cu BuzzStore si sunt foarte multumita.
   Primul colet, daca imi amintesc eu bine, a fost plin cu produse delicioase, Gerlinea; apoi, am facut cunostinta cu pufoseniile Coccolino; Persil mi-a demonstrat, apoi, ca pot scoate orice pata de pe hainutele celor mici, iar Philips mi-a oferit sansa de a testa statia de calcat (am devenit profesionista, datorita ei). Acum testez aspiratorul cu sac Philips Performer Expert FC8725/09.
   Si...vin cu o veste buna :): azi au inceput inscrierile pentru o noua campanie de testare, asa ca, grabeste-te: fa-ti un cont, apoi completeaza chestionarul, caci nu mai putin de 500 persoane vor fi selectionate pentru a testa, gratuit, pila Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant!
  Coletul va contine: "In cadrul campaniei, Beneficiarul ofera prin intermediul Organizatorului 500 de seturi de produse de ingrijirea picioarelor Scholl formate dintr-o pila electronica Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals si o crema de ingrijire din portofoliul Beneficiarului (diverse sortimente). Valoarea de raft a produselor oferite spre testare este de 219 lei, TVA inclus/ set."  Eu nu pot spune decat ca...deja am completat chestionarul, caci, trebuie sa ma pregatesc de vara :) .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc