joi, 24 aprilie 2014

Micul meu secret...


   Cine nu isi pune intrebarea, zilnic: cu ce ma imbrac azi? Eu ma gandesc la ea din ce in ce mai putin, caci dulapiorul cu hainute e plin de articole diverse si e suficient sa verific vremea, pentru a alege repede vestimentatia potrivita. 
   Cum de am atat de multe variante? E simplu! Secretul meu este Miniprix - un magazin online ce imi ofera tot ce vreau, pentru toata familia, de la incaltaminte-imbracaminte la jucarii-jocuri, de la aparate electrocasnice-produse alimentare la detergenti-produse cosmetice...Pot face cumparaturi in orice zi...sau noapte, la orice ora; coletul imi este livrat prin curier in cel mai scurt timp si, de sunt articole care nu imi sunt pe plac ori marimea nu corespunde, le pot face retur. In plus, urmaresc permanent reducerile si rubrica Stock Shock, desi, si la pret intreg produsele sunt extrem de convenabile.
   Primavara si-a intrat in drepturi, iar plimbarile lungi se cer onorate...iuhu, motiv de relaxare si bucurie! Si, cum picioarele merita rasfatate, de ce sa nu le facem hatarul :), hihi, cu Miniprix imbini utilul cu placutul, confortul cu moda; iata ce incaltari frumoase imi voi achizitiona:
 Iar pentru tinute elegante, o pereche de pantofi din piele naturala, ce le va intregi coloristic:


 Simplu, comod, ieftin si bun!

Acum, mult mai usor, prin: App Store si G-Play !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc