Treceți la conținutul principal

Karla-chic la pret mic


   Primavara si-a intrat in drepturi, incet-incet, rasfatandu-ne cu adieri fine de vant si raze vesele de soare...Pomii inverziti, trilurile saltarete ale pasarilor si florile imbujorate te indeamna la indelungi plimbari in natura...invitatie interminabila la relaxare, la buna dispozitie...
   E perioada frumoasa din an cand domnisoarele si doamnele isi dau un refresh garderobei de prrimavara-vara, pentru ca intreg sezonul sa isi puna in valoare feminitatea. Fustite scurte ori lungi, salopete vesel colorate sau alb-negru, pantaloni, camasi, tricouri lejere, rochite...formeaza arsenalul perfect! Eu prefer rochiile, considerandu-le indispensabile din dulapul unei femei, fiind piesa de rezistenta - le poti purta oriunde si oricand, important este sa stii sa le alegi, apoi sa le poti accesoriza corect si adapta la eveniment.
   Am fost provocata de o buna prietena de a-mi alege o rochie din mediul virtual (magazinele online) in limita a 70de lei...o rochie care sa fie "purtareata", cum imi place mie sa spun, adica sa nu fie nici de ocazie nici de plaja :), sa o pot purta oricand (exceptand picnicurile:)). Ea, pasionata de shopping, plimbata in mall-uri, cocheta...genul de persoana care pune pret pe valoarea unei piese vestimentare mai mult decat pe calitatea ei; eu, exact opusul: raportul calitate-pret trebuie sa fie convingator, pentru a ma putea decide in achizitii. In urma unei lungi discutii, la o cafea, despre bani, imbracaminte, valoare, feminitate, mi-a lansat intrebarea:
"Arata-mi o rochie chic la pret mic, sa zicem...sa aiba un pret mai mic de 70lei. Poti?", zambind strengareste. 
   Ador orice tip de provocare, asa ca, nu mi-a fost greu sa pornesc in calatoria virtuala si iata ce rochie draguta am descoperit pe un raft elegant, al admirabilei Karla:
...e o rochita minunata, de un albastru placut, cu o croiala perfecta corpului meu; cordonul din jurul taliei subtiaza si evidenteaza feminitatea, iar bustul e pus in valoare intr-un mod discret, de bun gust; in plus, se poate accesoriza foarte usor si poate fi purtata atat la birou, cat si in week-end-uri. Este o rochie chic la pret mic, o piesa vestimentara ce denota optimism; imbina perfect lejeritatea cu gratia.
   Gama de rochii Karla.ro m-a cucerit inca de la prima vizita a magazinului virtual atat prin coloristica, croiala ireprosabila (se vede ca sunt lucrate cu suflet), materialele de calitate utilizate, cat si prin preturi; Karla stie sa te faca fericita, oferind produse frumoase la preturi imbatabile; iata, de exemplu, rochiile pot fi achizitionate la preturi cuprinse intre 39.99 si 99.99lei!
Rochie Sexy BodyRochie LaylaRochie VioletRochie Lorelei 
    Reactia prietenei mele? :)), ma gandeam eu ca sunteti curiosi..."Nu pot sa cred! Sunt superbe si...sigur doar atat costa?"  Am zambit increzatoare, raspunzandu-i: "Imi permit sa fiu la moda, cu Karla!".

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Coltul de respiro

     Daca ar fi sa fac un clasament al etapelor vietii, ar fi simplu: pe primul loc s-ar situa perioada in care suntem toti 4 acasa ( plus catelusul, care, iata, a "crescut" si "educat" 2 copii in aceasta familie vesela, avand grija sa ne atentioneze cand ceva nu era in ordine si sa suporte, cu rabdare infinita, chinurile...pardon, joaca celor mici - ehe, cate clamite a avut agatate in par, cate hainute a trebuit sa suporte pe ea si cate plusuri a trebuit sa care prin casa, prinse de ham; desigur, alte momente delicioase ar fi acelea in care copiii impart mancarea, frateste, cu catelusul) - perioada pe care inca o traim cu mare bucurie si recunostinta...    Am meditat mult, de un an incoace...ador serile in familie , cand ne adunam in jurul mesei, la cina, si povestim ce am facut, fiecare, peste zi sau cand organizam cinema acasa cu toate "ingredientele" necesare ( bilete, popcorn, nachos, sosuri, sucuri/ apa, sasait in sala) ori zilele lungi cand luam joc

Rasfatul tenului meu

   Buna dimineata, viata! Buna dimineata, soare! Buna dimineata, ten fericit!    Pana de curand, ma luptam cu urmatoarea situatie, incercand sa gasesc o solutie multumitoare: tenul meu, in perioada rece si in momentele de trecere brusca de la o temperatura la alta, suferea (si acum sufera, dar detaliez imediat ce am descoperit) foarte mult (vizibil si ingrijorator, atat pentru mine, cat si pentru cei din jur - prietenii imi stiau problema, insa ceilalti imi atrageau atentia ca e necesar sa o rezolv, nestiind ca lupta mea e zilnica), prezentand zone uscate (cruste, de cele mai multe ori) si roseata.     Ani intregi am incercat foarte multe creme, dintre cele mai renumite si mai scumpe, crezand ca sunt si bune; la recomandarea unui medic dermatolog, m-am oprit la una singura: Ivatherm pentru ten sensibil, uscat; ce pot spune este ca o foloseam de doua, trei ori pe zi, iar rezultatul era multumitor (peste noapte, insa, tenul se deshidrata si dimineata o incepeam trista, insistand, c

Joaca de-a decoratul

      Casuta inca nu e gata, e departe de a fi, dar caldura ei si optimismul nostru cantaresc greu si ne dau putere pentru a face pas cu pas catre indeplinirea fiecarei dorinte. Adunam idei, visuri, feedback de la prieteni, proiecte aplicabile, in agenda noastra prafuita ( renumita agenda, deschisa acum un an si jumatate, in plina pandemie, cand am inceput munca in curte, apoi casa...agenda in care sunt notate fel si fel de liste de materiale de constructii, articole de gradina, sute de calcule si recalculari - in functie de fluctuatia preturilor).     In momentul in care pasim spre infaptuirea unei noi etape, rasfoim, cu rabdare, agenda pentru a vedea notitele si pentru a le completa si cantari - a stabili gradul de aplicabilitate. De curand, am avut placerea de a afla si testa o chestie super draguta si utila: amenajarea, online, a unei incaperi. Cei care ma citesc, constant, stiu ca sunt fascinata de tot ce inseamna online, ca ador programelele ce-ti pot citi si indeplini gandurile