sâmbătă, 28 decembrie 2013

Patutul vesel   Am scris acest articol in urma invitatiei Cristinei si...cum imi place sa onorez fiecare provocare in parte, iata ce a iesit :).

   "Hai, vino, vino....", se auzi soptind...indemnandu-ma sa pasesc in lumea magica a visarii si relaxarii...insa, constiinta ma mustra pe data, amintindu-mi sa ma ocup intai de copii si mai apoi sa ma rostogolesc in asternut, fara de griji...
    "Mami, imi pui te rog lenjeria cu ursuletul Tedi? Te rooog, te rooooog....", incepu baietelul sa topaie vesel, cu ochisorii mari, plini de speranta...; e preferata lui, asa ca, ma conformez, nu am incotro...mereu si mereu aceeasi lenjerie....aceeasi culoare stridenta, verde, acelasi personaj cu o aceeasi minge in brate, cu acelasi sugubat suras...imi propun (in gand) sa caut cateva variante, cel putin la fel de vesele, pentru a sparge monotonia, asa ca, dupa ce pregatesc in ritm de dans impreuna cu puiul patutul si il culc frumos, pupandu-l apasat, cat sa-l tina dragostea pana dimineata la cafea, poposesc putin in fata calculatorului si iata ce gasesc:
Lenjerie Bumbac Copii Cod 04...un galben placut, ca de pui...presarat cu personaje placute din desene animate...un set frumos, pentru o copilarie vesela.
Lenjerie Bumbac Copii Cod 25...sau...o alta varianta de ursulet, pe un fundal albastru...iar pentru fetita, iata:
Lenjerie Bumbac Copii DISNEY_03...o minunata lenjerie roz, cu Minnie, preferata tuturor :)
   Si, cum nu ma pot abtine sa nu imi incant privirea si cu produse pentru adulti (sa zic asa), ma uit pe indelete si la alte lenjerii:Lenjerie Bumbac B-218...un plus de optimism oferit in zori de zi de aceasta "dulce" lenjerie ori putina frumusete Lenjerie Bumbac B-273, zic: "sa vedem viata in roz".


http://tulips-and-sparkles.blogspot.ro/
http://beautyandrecipe.blogspot.ro/
http://sandydeea.ro/ sa intre in magazinul magic, plin de tentatii, sa-si rasfete simturile si sa astearna pe "hartie" cu penita fermecata cateva randuri :) O lume minunata, vesela prin coloristica si personaje...un motiv de a-ti inviora visele si de a-ti ofera confort la cote maxime.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc