vineri, 20 decembrie 2013

Cum sa tai un ananas in 30 de secunde


   ...Fiind un mic bucatar, zic eu, ce aspira la grade inalte, purced, destul de des, in calatorii virtuale (sa-i multumim tehnologiei, care ne ofera atat de multe :)) in cautare de gadgeturi, pentru a face fel si fel de giumbuslucuri culinare, pentru a-mi satisface si potoli curiozitatea si apucaturile creative si pentru a-mi impresiona familia si prietenii...hi hi, placut ori ba...simt nevoia sa fiu la curent cu tot ce e nou, inovativ; imi place sa am in casa obiecte ce imi usureaza munca...obiecte ce ma ajuta sa realizez adevarate opere de arta...ustensile ce schimba monotonia, ce dau viu grai bucatelor gatite cu suflet.
   Circuland cu o viteza peste limita legala, ma opreste brusc o imagine...hm, o fi fost un accident, imi zic...cer agentului sa deruleze banda de pe camera de supraveghere:
 
Clar, o piesa extraterestra s-a infiltrat si s-a dezlantuit...waw, ce stie sa faca! Privirea-mi curioasa il cauta in multime,pentru a-l cunoaste mai bine...il vad-e tantos, increzator, chipes si puternic: Feliatorul de la Vacu Vin se supranumeste el...si stie sa curete si sa felieze un ananas in doar 30secunde!! Functionand dupa principiul tirbusonului, inlatura rapid coaja si prezinta apoi turnuletul de rondele perfecte...in plus, am vazut ca are si o arma secreta....sssst, cica, de o foloseste, rondelele sunt nimicite pe data si transformate in cuburi...
Feliator ananas pentru 3 dimensiuni...Si cand ma gandesc cata bucurie era in momentul in care cumparam un ananas, de-mi ploua in gura pana acasa de pofta, apoi ma luptam cu cutitul ciopartandu-l si macelarindu-l fara mila, pentru a-l savura...cu micutul extraterestru totul devine"floare la ureche"! Hi hi,  cate bunatati rapide se pot face, avandu-l ca ajutor de bucatar: bol cu fruct proaspat in 30secunde...salata de fruncte in aproximativ 5minute...pregatirea ananasului pentru prajituri-30secunde...riscul de a asista la o cearta pe tema "bucata ta e mai mare": zero, caci acum toate devin egale :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc