miercuri, 17 iulie 2013

Primesti gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse si servicii!!!!


       Primesti gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse si servicii!!!


    BUZZStore este o agentie de marketing ce functioneaza asa cum ne place noua, consumatorilor, facilitand testarea de produse si servicii; se adreseaza tuturor celor ce doresc sa aiba produse/servicii de calitate; pentru a intra in comunitate, trebuie sa iti faci un cont aici , dupa care sa urmaresti campaniile in desfasurare si sa te inscrii la ele, in functie de preferintele tale. O data inscris, vei primi acasa GRATUIT produsul, il vei testa, ulterior fiind necesar un feedback-parerea ta sincera cu bune si rele despre acel produs, pentru un sondaj" final corect ( parerea ta conteaza pentru dezvoltatorii de produse si servicii), ce va reliefa faptul ca e ok conceput acel produs ori ca trebuie aduse imbunatatiri, pentru a se ridica la asteptarile consumatorului.
   Fii lider de opinie in grupul tau.- inscrie-te, primeste coletul, testeaza si impartaseste experienta prietenilor, adu-le argumente pro si contra, fii activ!
   Fii ca o albinuta, mereu energic, mereu harnicut, mereu cu rezultate!!! Nu te costa nimic, nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat!! Castigi produsele(ce iti sunt trimise in mod gratuit spre testare si evaluare), castigi experienta, prestigiu (te poti "lauda" prietenilor ca esti printre primii ce beneficiaza de un anumit produs, abia lansat)!
BuzzStore - testeaza, acorda like/unlike si da mai departe opinia ta!!
BuzzStore-impartaseste!
BuzzStore-indrazneste!

    Eu mi-am facut cont, am completat toate datele si astfel am acumulat un total de 100 puncte de Buzz; ce e important, in momentul inscrierii, e faptul ca toate datele trebuie sa fie reale, corecte, ca, ulterior, sa poti fi informat despre campaniile ce se potrivesc profilului tau.
    Abia astept prima campanie, primul colet, prima testare si prima reactie...si, fiindca mi se pare o chestie super, te provoc sa te inscrii, sa fim "coechipieri", caci, nu pot pastra pentru mine o astfel de oportunitate si simt nevoia sa o impart cu prietenii :)

6 comentarii:

 1. de curand am devenit si eu un buzzar am primit primul colet in campania persilgel multumesc buzzstore si persil este un produs foarte bun

  RăspundețiȘtergere
 2. felicitari pentru inscriere, nu iti va parea rau :); Persil este, intr-adevar eficient; vei vedea ca,pe langa testarea gratuita de produse, acumulezi puncte si esti recompensat cu bonuri valorice, ceea ce e grozav

  RăspundețiȘtergere
 3. miar placea s fiu si eu macar odata selctata

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna toate produsele si coletul este gratuit ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sigur ca da, sunt oferite in mod gratuit (in urma selectarii de catre organizator), insa trebuie indeplinite cateva conditii (acestea sunt mentionate in fiecare regulament in parte...trebuie respectati cativa pasi simpli)

   Ștergere

Multumesc