joi, 11 iulie 2013

O cutie...pentru masina :) de la Best Auto Vest

                                                                                           

              Am primit, cu promptitudine, de la Best Auto Vest setul de huse pentru masina.
          In primul rand am fost impresionata de rapiditatea livrarii, apoi, placut surprinsa de calitatea produsului si coloristica acestuia-mult peste asteptari. Am deschis coletul cu nerabdare si...in acest video am tinut sa impartasesc cu voi bucuria si sa arat tuturor ca MERITA achizitia acestui set:


                             

Apoi, cu rabdare si voiosie, a urmat "rasfatarea" masinii, prin imbracarea scaunelor, tetierelor...Ce a rezultat? A se vedea:) :
 Aici se poate constata o "piesa" lipsa, respectiv husa pentru tetiera din mijloc; MENTIONARE: acest set de huse e conceput pentru masini ce au 4tetiere, nu 5cinci ca a noastra! Dar nu e bai, arata bine si asa:), ma mandresc tare mult cu husele...
       Cum se vede si in imagini, husele scaunelor din fata au protectii laterale din burete, ce ofera confort, pe langa acest design atragator.
Coloristica e una placuta, o combinatie reusita de albastru cu negru, mai ales ca masina noastra e albastra :). Materialul nu e sintetic, ci un amestec de bumbac cu poliester, ce ii acorda un mare plus produsului, avand in vedere ca majoritatea huselor sunt doar din sintetic.
Componentele s-au mulat frumos pe scaune si...ii da masinii un aer de NOU :)


 Multumesc, Best Auto Vest!!!

2 comentarii:

Multumesc