marți, 23 septembrie 2014

Toamna se numara...hainutele


   Online-ul este invadat de felurite tinute...uni sau divers colorate, clasice ori croieli indraznete...diferite dimensiuni...tentatii sunt multe...important este ca noi, ca si cumparatori, beneficiari, sa stim sa triem informatia, pentru a selecta exact ce avem nevoie.
   O data cu instalarea frigului, am hotarat ca este timpul pentru un mic...shopping, deoarece dulapul (dupa o cercetare dura) de haine nu este pregatit pentru sezonul rece.
   Mi-a atras atentia o frumoasa rochie, perfecta pentru trecerea de la cald la frig :)...o piesa vestimentara casual, alba, din poliester, inveselita de flori placute, ce denota optimism...e perfecta pentru zilele in care soarele mai poate zambi; iar rochia gri, din bumbac, sexy, calduroasa, cu un model simplu, dar atragator, imi va invalui trupul in zilele reci de toamna.
White Half Sleeve Floral Print Dress picturesGrey Criss Cross Long Sleeve Bodycon Dress pictures                       
Blue Sleeveless Belt Pleated Dresshttp://www.sheinside.com/Blue-Sleeveless-Belt-Pleated-Dress-p-179677-cat-1727.html?aff_id=1278
   Sheinside vine in intampinarea clientilor cu oferte tentante, zilnic; fii curios, fa-ti acum cont si distreaza-te, facand shopping avantajos!

http://www.sheinside.com/Buyer%27s-Picks-vc-556.html?aff_id=1278

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc