duminică, 17 aprilie 2016

Campanii de primavara


   Daca tot e primavara si acest anotimp simbolizeaza viata, rezmortirea si deschide cai unor noi inceputuri, de ce sa nu ne aventuram in a testa noua statie de calcat de la Tefal, care, cu siguranta, ne va usura munca, ba chiar o va face distractiva si relaxanta ori perna cu gel de la Dormeo, ce ne va trimite lin in lumea viselor pufoase?
   Ei bine, daca tot v-am obisnuit sa va tin la curent cu produsele ce pot fi testate gratuit (eu fiind un mare fan BuzzStore si o albinuta harnicuta), iata ce avem acum:

-> campania Silan in plina desfasurare;

-> campania Tefal, in care nu mai putin de 60 de persoane se vor imprieteni cu noua statie de calcat (se vor acorda modelele GV6720, GV8931, GV8962); au inceput, deja, inscrierile aici; eu am statie de calcat Philips, de care sunt foarte multumita; oare...ce diferenta este intre...ce am eu si modelele Tefal? Sunt foarte curioasa.
-> campania Dormeo: se ofera, spre testare, 100 de seturi (1 perna cu Gel Dormeo Siena in valoare de 199 lei/bucata, 10 vouchere de discount pentru prietenii si colegii BUZZerilor cu 50% reducere la produsele din gama Dormeo Siena Gel (perna si toppere), valabile pana pe 30.06.2016.  ); te-ai inscris? Grabeste-te, fa-ti cont aici, daca inca nu esti buzzer, apoi completeaza chestionarul in vederea inscrierii!

Sa buzzim fericiti, zic!

Un comentariu:

Multumesc