marți, 23 februarie 2016

BuzzStore -o noua campanie de testare produse (gratuit)

 

Bucura-te de primavara si testeaza GRATUIT gama de fito-dermatocosmetice Life-flo®!

 Cine imi urmareste postarile (atat de pe blog, cat si de pe facebook) stie deja ca sunt un mare fan BuzzStore si ca imi place sa testez tot felul de produse. De ce fac asta? Ei bine, eu sunt de parere ca, daca nu stii absolut nimic despre un produs, nu esti impulsionat sa il achizitionez; in urma testarii (gratuite), de-a lungul timpului, am fost placut impresionata de calitatea unor articole, pe care nu am ezitat sa le recomand/sa le cumpar frecvent, vazand ca sunt la nivelul asteptarilor mele.

  Acum a inceput o campanie draguta: se ofera, spre testare, produse de la Secom (pana acum am utilizat de la ei un complex de vitamine foarte bun si un probiotic excelent-recomandate de medic); este vorba de selectarea unui numar de 240 persoane, din urmatoarele orase:

 - Bucuresti (120)

 - Ploiesti (30)

 - Iasi ( 30)

 - Bacau ( 30)

 - Brasov (30)

   Inscrierile au inceput ieri si se termina in momentul in care se ajunge la numarul de persoane preferat (atentie, se face selectie!): trebuie sa ai cont sau sa iti faci unul (aici), sa completezi un chestionar si sa astepti...poate te vei numara printre cei selectati; mai departe, e la fel de simplu, dar placut:

- mergi sa iti ridici coletul de la sediu

- testezi produsele

- urmezi pasii din regulament.

   Am norocul sa locuiesc intr-un oras de pe lista, asa ca deja m-am inscris in campanie si astept decizia...sper sa fie una pozitiva, caci chiar sunt curioasa de calitatea produselor :)

Update 03.03.2016: Eu am fost selectata in aceasta campanie si sunt foarte fericita (luni merg la consiliere); tu te-ai inscris? Daca nu, mai sunt cateva locuri libere, intra aici si parcurge pasii!

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc