Treceți la conținutul principal

Inovatia Persil Power-Mix Caps...la mine acasa


   In copilarie am spalat hainele cu sapun de rufe (facut cu mare drag si pricepere de bunica)...in perioada liceului si a facultatii am utilizat detergentul pulbere (am testat toate marcile existente pe piata); acum doi ani am constatat ca raman pe haine si lenjerii pete albe (de detergent), asa ca am trecut la detergentul lichid (pernute nu am incercat, desi ma tenta la un moment dat, cand am vazut ca una dintre surori le foloseste cu mare succes).
   Acum aproximativ o luna am facut "cunostinta" cu simpaticele pernute Persil Power-Mix Caps...de ce spun ca sunt simpatice? Ei bine, sunt adorate de mezina familiei...le considera mici jucarii :))...bucuria ei a tinut putin, desigur, caci i-am explicat pentru ce sunt ele, de fapt.
   Noile pernute Persil sunt formate din doua compartimente: unul ce contine detergent pudra (acesta curata in profunzime), iar celalalt gel (ofera prospetime de lunga durata si mentine culorile intense).
    Din cate am vazut, aceste pernute sunt la fel de eficiente ca si Persilul lichid, insa ca avantaj ar fi asa:
- depozitarea
- usurinta utilizarii (nu mai necesita dozare).
   Acum...sa nu va asteptati sa postez zeci de imagini cu haine murdare si curate...e plin internetul...pot spune, insa, asa:
- petele proaspete de pe tesaturi dispar fara probleme
- petele vechi dispar in procent mare, deci e ok, comparativ cu alte marci de detergent; am testat asta pe un covoras patat de foarte mult timp - incercasem sa il curat, insa fara rezultat; cu noul Persil Power-Mix Caps am obtinut acest rezultat, ce, zic eu, e destul de multumitor:



  
   Avand copii mici, spal foarte des si am de "rezolvat" n tipuri de pete (ciocolata, fructe, pix, mancare - in general, iarba, creioane etc). Noile pernute Persil mi-au dat incredere si optimism :), caci, utilizandu-le am scapat de grija: "oare se curata pata asta?", "sa o las mai intai la inmuiat?", "sa o spal, mai bine, la o temperatura ridicata? Dar...daca se strica texatura?"...
   Si...cum lucrurile bune si frumoase merita impartasite, am dat sfoara in tara despre aceste mici minunatii ce ne usureaza munca.


Comentarii

  1. Sunt, intr-adevar, foarte bune pernutele. De cand le-am descoperit, nu mai folosesc altceva. Am scapat astfel de petele albe de detergent care ramaneau pe unele haine. In plus, pernutele sunt foarte usor de folosit, ii place si fetitei sa ia cate una din cutie si sa o puna in masina de spalat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt mamica unui strumf mancacios si fara ajutorul acestor pernute nu as fi reusit niciodata sa indepartez petele fructelor de sezon :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu cum e...mai ales cu petele de cirese, visine si capsuni...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Multumesc

Postări populare de pe acest blog

Coltul de respiro

     Daca ar fi sa fac un clasament al etapelor vietii, ar fi simplu: pe primul loc s-ar situa perioada in care suntem toti 4 acasa ( plus catelusul, care, iata, a "crescut" si "educat" 2 copii in aceasta familie vesela, avand grija sa ne atentioneze cand ceva nu era in ordine si sa suporte, cu rabdare infinita, chinurile...pardon, joaca celor mici - ehe, cate clamite a avut agatate in par, cate hainute a trebuit sa suporte pe ea si cate plusuri a trebuit sa care prin casa, prinse de ham; desigur, alte momente delicioase ar fi acelea in care copiii impart mancarea, frateste, cu catelusul) - perioada pe care inca o traim cu mare bucurie si recunostinta...    Am meditat mult, de un an incoace...ador serile in familie , cand ne adunam in jurul mesei, la cina, si povestim ce am facut, fiecare, peste zi sau cand organizam cinema acasa cu toate "ingredientele" necesare ( bilete, popcorn, nachos, sosuri, sucuri/ apa, sasait in sala) ori zilele lungi cand luam joc

Rasfatul tenului meu

   Buna dimineata, viata! Buna dimineata, soare! Buna dimineata, ten fericit!    Pana de curand, ma luptam cu urmatoarea situatie, incercand sa gasesc o solutie multumitoare: tenul meu, in perioada rece si in momentele de trecere brusca de la o temperatura la alta, suferea (si acum sufera, dar detaliez imediat ce am descoperit) foarte mult (vizibil si ingrijorator, atat pentru mine, cat si pentru cei din jur - prietenii imi stiau problema, insa ceilalti imi atrageau atentia ca e necesar sa o rezolv, nestiind ca lupta mea e zilnica), prezentand zone uscate (cruste, de cele mai multe ori) si roseata.     Ani intregi am incercat foarte multe creme, dintre cele mai renumite si mai scumpe, crezand ca sunt si bune; la recomandarea unui medic dermatolog, m-am oprit la una singura: Ivatherm pentru ten sensibil, uscat; ce pot spune este ca o foloseam de doua, trei ori pe zi, iar rezultatul era multumitor (peste noapte, insa, tenul se deshidrata si dimineata o incepeam trista, insistand, c

Joaca de-a decoratul

      Casuta inca nu e gata, e departe de a fi, dar caldura ei si optimismul nostru cantaresc greu si ne dau putere pentru a face pas cu pas catre indeplinirea fiecarei dorinte. Adunam idei, visuri, feedback de la prieteni, proiecte aplicabile, in agenda noastra prafuita ( renumita agenda, deschisa acum un an si jumatate, in plina pandemie, cand am inceput munca in curte, apoi casa...agenda in care sunt notate fel si fel de liste de materiale de constructii, articole de gradina, sute de calcule si recalculari - in functie de fluctuatia preturilor).     In momentul in care pasim spre infaptuirea unei noi etape, rasfoim, cu rabdare, agenda pentru a vedea notitele si pentru a le completa si cantari - a stabili gradul de aplicabilitate. De curand, am avut placerea de a afla si testa o chestie super draguta si utila: amenajarea, online, a unei incaperi. Cei care ma citesc, constant, stiu ca sunt fascinata de tot ce inseamna online, ca ador programelele ce-ti pot citi si indeplini gandurile